1. kolo
16.03.2013 18:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domaci Brann se bude muset v nove sezone vyporadat se ztratou dvou hlavnich ofenzivnich hvezd - nigerijskeho dua Bentley - Ojo... Co se utoku tyce tak se Brann posil o Martina Pusice z Fredrikstadu a nadale v klubu pusobi zkuseny a kvalitni Huseklepp, dalsi posilou se pak stal Stéphane Badji ktery by mel vyztuzit defenzivnejsi slozku zalohy. Po techto zmenach v kadru by se mozna od Brannu dala ocekavat mensi zmena herniho stylu s vetsim soustredenim na defenzivu, nicmene to nam ukazi az ligove zapasy. To hostujici Valerenga provedla ve svem kadru rozsahlejsi zmeny, z hostovani se do svych klubu vratili Barrett a Diamanka, smlouva zkoncila Yssoufu Konému, Fredrik Stoor zdarma odesel do Lillestromu a prodani byli Laajab, Naess, Nordvik a Aleksander Solli. Posili ktere prisli by vsak meli vyrazne zvysit kvalitu kadru, nejdulezitjesi by pro Valerengu mohlo byt znovuspojeni reprezentacniho stredu zalohy: Grindheim (na hostovani z Heerenveenu) - Haestad. To vsak neni jediny navrat byvale nadeje klubu, po angazma v Aalborgu a Rosenborgu se vraci ofenzivni fotbalista s kvalitni levackou - Daniel Fredheim Holm, po nevydarene sezone v FC Kodan byl pujcen na hostovani byvaly kanonyr Valerengy - Mustafa "Mos" Abdellaoue a z New Yorku se vratil Jan Gunnar Solli. Tedy co posila to pojem - alespon v ramci Tippeligaen, Neni sporu o tom ze to sverence noveho kouce Kjetil-André Rekdala razem katapultovalo mezi kandidaty na poharove umisteni, ne-li rovnou ligovy titul. tip: 0:1

Reagovat
Hiko

Enga v poslední době v Bergenu umí. Ale kádr VIF si bude ještě pár kol sedat, tady to vidím na "přátelskou" remízu 1:1 Souhlas s tím, že jediný zástupce hlavního města bude letos dle předpokladů hodně silný (no, to měl být i LSK vloni, a jak to dopadlo...).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele