30. kolo
10.11.2013 18:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (1)

Přidat komentář
Hiko

A jdeme do finále, Rosenborg musí v Lillestrømu vyhrát, aby ještě živil naději na titul. Domácím bude chybět dvojice P.V.Moen a B.H.Riise, což jsou velmi důležití hráči (Moen je nejlepší střelec, Riise zase hráč s nejvíce minutami). RBK zase má vykartovaného Mikkelsena, což podle mě zase taková ztráta není, aspoň si zahraje John Chibuike.

Jsem dost nervózní, ještě minulý týden jsem byl jasně smířen s tím, že RBK titul prostě nezíská, ale teď jakous takous šanci vidím.

No, hlavní je uspět u LSK, pokud vím, domácí fans se vyjádřili, že by radši viděli u titulu RBK než Godset (a to je LSK jedním z nejneoblíbenějších týmů v Trondheimu).

Obranu máme dobrou, ještě aby se útočníci probrali. Vidím to na 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele