čtvrtfinále - 1. zápasy
23.01.2008 21:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Juventus v závěru urval remízu

Ani druhé letošní měření sil Interu s Juventusem nemělo vítěze a po remíze 1:1 v Serii A se oba týmy rozešly smírně i v úvodním utkání čtvrtfinále Coppa Italia.

Hosté dostali již v osmé minutě velkou výhodu, když byl po faulu na Del Piera vyloučen argentinský obránce Burdisso. Juventus poté sice kontroloval hru, pozorná domácí obrana ho však nepouštěla do šancí a ty menší rezultovaly pouze ze standardních situací, s nimiž si bez větších problémů poradil Toldo.

Čekání na úvodní branku nakonec trvalo 54 minut a ukončil ho Julio Cruz. Argentinský útočník využil nepozornosti obrany, naběhl si na pas Peleho a razantní střelou otevřel gólový účet zápasu - 1:0.

Nerazzurri po úvodní brance převzali oteže zápasu do vlastních rukou a v 74. minutě tribuny na San Siru jásaly znovu. Opět se o to postaral Cruz, který tentokráte zužitkoval centr Cesara - 2:0. Cruz má na Juventus spadeno, ve dvou letošních zápasech mu totiž dal již tři branky.

O vítězi utkání se zdálo být rozhodnuto, ovšem chyba lávky. Stará dáma nesložila zbraně a v závěrečné patnáctiminutovce domácí fanoušky a hráče šokovala dvěma gólovými údery. V 79. minutě nejprve parádním volejem vykřesal jiskřičku naděje Del Piero a pět minut před konečným hvizdem stanovil konečný rezultát Boumsong.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skvělý výkon v podaní nerazzurri!!! Bravooo....Judentus vyrovnal až po zranení Materazziho, když za inter hrál jenom jeden střední obránce Rivas...odveta je naše!!

Reagovat
smazaný uživatel

výborné ...zachrana celého tiketu ...JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
M11

pred zapasem bych tento vysledek bral ale kdyz hrali prakticky cely zapas o 10 no nevim... ale i tak dobra pozice do odvety Belardi opet spatny vykon

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Belardi sice nebyl jistý, ale za góly nemohl. Zachránit by to dokázali snad jen Buffon, Frey a Čech. Jinak naše hra byla naprosto tragická, postrádala jakoukoli myšlenku a pohyb. Jediný, kdo si zaslouží pochvalu je Molinaro, který hraje v posledních zápasech výborně. Urychleně najít náhradu za Nedvěda a to pořádnou, protože si nedovedu představit, co se bude dít po jeho odchodu, když nedokážem porazit "béčko" Interu v 10. A taky doufám, že to zranění Marchioniho nebude vážné, protože Palladino na křídle je hrozný.

Reagovat
M11

Palladino jeste poradne nic neukazal po postupu do serie A... Molinaro posledni dva zapasy nej hrac.. Marchionni se taky posledni zapasy zvedal.. bez Nedveda nase hra nema myslenku to uz vime davno.. no myslim ze ten prvni gol byl i jeho vina..

Reagovat
Jajinek

No nebyt zraneni Matrixe, tak byste od becka Interu v 10ti dostali 2:0, pak jste tedy vyrovnali proti becku Interu v 9ti... ..no a ani nedomyslim, oc by se stalo kdyby Cruz v posledni minute netrefil tyc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebýt zranění Matrixe? A co vítr, foukal správným směrem?

Reagovat
Jajinek

Tak promin ,ale kdyz hrajes v 9ti lidech a jeste na stoperovi Cambiasso, ktery tam v zivote nehral. A prave kdyz jsme byli v 9ti tak porave padl ten gol, jeste po chybe prave Cambiassa, ktery vam tu branku primo daroval. Do te doby jste byli bezradni.

Reagovat
smazaný uživatel

To k tomu prostě patří. Taky můžu říct, že kdyby se nezranil Marchioni, vyhráli bychom 3:0. Ptej se třeba, proč nešel na hřiště Cordóba. Nehledě na to, že Matrix si to zranění udělal sám. A Cambiassovi bych to nevyčítal, neměl moc času zareagovat.

Reagovat
Jajinek

Udelal si to sam. Je to hold smula, ale tak v dobe jeho zraneni u Vieira stepoval u postranni cary a Cordoba byl nerozcicen, takze uz to stridani neslo moc ovlivnit, nehlede na to ze branka padla jeste driv nez k tomu stradani stacilo dojit. Mas pravdu v tom, ze na kdyby se nehraje, jen vam to zraneni cestu k vyrovnani ulehcilo. Kadzdopadne se tesim na odvetu. Snad to bude dobry fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

To taky doufám...

Reagovat
smazaný uživatel

no jo dobry,na to,ze hralo za INTER becko co by za to dal domov duchodcu z AC

Reagovat
smazaný uživatel

Cruz je fakt střelec!

Reagovat
M11

to teda jo... kolikaty to dal gol letos??? 14 ??

Reagovat
smazaný uživatel

A Juventus nehrál s béčkem?Taky nehrál Buffon,Zebina,Andrade,Chielini,Nedvěd,Camoranesi určovat co je béčko a áčko je nesmysl.IUž mě sere to vytahování Interu jak říkají že i béčko stačí na áčko Juve,kádry byli vyrovnané oboum mužstvům chyběli hráči,asi o tolik lepší nejse když ste nás neporazili už podruhé za sebou a průběh zápasu mě nezajímá,zajímá mě výsledek.Fuj měl sem Inter rád skoro jako každej italskej tým ale už nesnesu tu namyšlenost fanoušku jak se vytahují jak kdyby jim patřil svět.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventusu chyběl Buffon Nedvěd a Hasan, zranění se nepočítají. V záloze Interu nastoupili hráči, kteří v lize odehrají 20 minut za 3 zápasy. Pokud se zaměříš jenom na zálohu, tak u nás je to Nedvěd, Salihamidžič, Camoranesi. U nich Figo, Stankovič, Vieira, Cambiasso, Dacourt, Jimenéz, Zanetti. Vidíš ten rozdíl?

Reagovat
smazaný uživatel

nevidím ten rozdíl,Pro Juventus je stráta hráčů Andrade,Zebina,Chielini,Nedvěd,Camoranesi,Salihamidzič,Buffon a je jedno že pro zranění nebo z důvodu šetření stejné jak pro Inter když chybí ti zmiňovaní hráči,Juventus má o dost užší kádr a když vypadne třeba 8 hráčů kým to chceš lepit?Inter si to může lepit Manichem utok si zalepí Crespem prostě na všech postech sou strojení,určitě Juventusu ti hráči a důležití hráči chyběli víc než Interu,když má Juventus mimo 3 své nejlepší obránce takje to kurevská stráta a když si vemu že nechytal ani Buffon tak pakticky hrála jiná defnzíva.

Reagovat
smazaný uživatel

Hehe ty tu porovnávaš hráče jako Andrade,Zebina,Chielini,Nedvěd,Camoranesi,Salihamidzič s Stankovičem, Chivuem, Cordobou, Samuelem, Ibrou, Figem? To se snád anoi zrovnávat nedá

Reagovat
smazaný uživatel

proč bych ty hráče nemohlk porovnat? sem nějak nepochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tiez nerozumiem tomu,preco sa tolko vytahuju.Inter okrem titulu v Serii A,mimochodom poznacenej korupciou,nevyhrali nic,v tal.pohari dostali nakladacku (6 golov je teda dost),prehrali v superpohari a v LM sa nedostali ani do stvrtfinale.Tuto sezonu im to celkom ide,ale vieme preco,bol tu clanok o tom,rozhodcovia a tak...a v LM je velky predpoklad,ze skoncia aj toho roku tak,ako predchadzajuci,kedze v LM to moc nevedia a rozhodcovia nebudu z Talianska...Ale ked im to nevyjde,zasa nakupia vsetkych moznych aj nemoznych hracov a o rok im to znova nevyjde...

Reagovat
smazaný uživatel

Á,jasnovidec...

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhé době stál v bráně čahoun Fransesco Toldo !!! A docela málo lidí, na to, že přijel Juventus ? Zajímavé také je, že Eurofotbal neuvede počet diváků u zápasů Serie A, ale v Italském poháru, který nemá takovou sledovanost, nám údaj poskytne ? To moc nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

ale my jsme INTER-kdo je vic!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Cruz se ve svejch 33letech dostal do životní formy ty jo celý roky vysedával na lávce a teď je jednou z nejdůležitějších postav

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se dávno vykašlal na Inter, který ho v podstatě přehlížel, byl by dneska jednou z největších hvězd Série A. A to dlouhodobě...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Slejdy

to mel dat juve .. mohli konecne prohrat merdy

Reagovat
smazaný uživatel

nestalo se

Reagovat
smazaný uživatel

INTERNAZIONALE MILANO-pro vas i zemru!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele