základní část, 34. kolo
06.05.2023 20:45 CET
2 : 0
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Radost hráčů Cremonese (© AFP)

Cremonese vyhrálo nad Spezií a přiblížilo se záchraně

Cremonese znovu otevřelo boj o záchranu, protože dokázalo porazit Spezii. Spezia prohrála v Cremoně o dvě branky a domácí svou situaci zlepšili. Sice neopustili předposlední místo, ale přiblížili se sedmnáctému místu na rozdíl tří bodů.

Cremonese ještě nevzdalo boj o záchranu, jakkoli se zdá utopický. Pravdou ale je, že v poslední době se tým trenéra Ballardiniho ukazuje ve skvělém světle a boduje. Spezia se naopak ocitla až na 18. místě, o skóre za sedmnáctým Hellasem. Takže i klub z La Spezie nutně potřeboval body. Blíž k nim ale měla Spezia. Brankář Carnesecchi likvidoval šanci Amiana a následně i Wiśniewského.

O to větší šok nastal pět minut před koncem. Tehdy Spezia chybovala v rozehrávce, míče se chopil veterán Daniele Ciofani a krásnou ranou propálil brankáře Dragowského.

Do druhé poloviny nastoupila lépe Spezia a Šomurodov napálil po samostatném úniku břevno! Po hodině hry mířil nepřesně i Verde. Stejně dopadl na opačné straně Benassi. Mnohem lépe si vedl patnáct minut před koncem utkání Johan Vásquez, který zakončil hlavou centr Galdamese a Cremonese překvapivě vyhrálo!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele