4. kolo
19.09.2021 15:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Hráči Spezie (© AFP)

Venezia tentokrát výhru nezopakovala. V nastavení ji zmrazil Bourabia

Venezia nedokázala navázat na minulou výhru a se Spezií prohrála. A mrzet ji bude zvlášť způsob, jakým prohrála, protože klíčovou a rozhodující branku dala Spezia až ve čtvrté minutě nastavení díky střídajícímu Bourabiovi.

Benátský celek začal v utkání docela aktivně. Ve čtvrté minutě se David Okereke na levé straně zbavil obránce a poslal přihrávku do pokutového území, kde na poslední chvíli zakročila hostující obrana. První střelecký pokus hostující Spezie obstaral Simone Bastoni, jenže nebyl úspěšný. Alespoň ne svojí první střelou. Druhý pokus o minutu později už byl mnohem lepší. Po přihrávce na střed vápna si Bastoni udělal prostor a levačkou vymetl roh!

Venezia směrem dopředu moc nefungovala a jedinou její šanci poslal útočník Thomas Henry vysoko nad, protože se unáhlil a místo nahrávky na lépe postaveného spoluhráče všechno uspěchal. Poločas druhý se Benátkám přeci jen povedl lépe. Po hodině hry se do vzduchu ve vápně pověsil Pietro Ceccaroni, kterého našel parádním pasem ze standardky Busio, a přesnou hlavičkou srovnal.

Nakonec ale tohle skóre nevydrželo. A pro Benátky to bylo až kruté. V 80. minutě nastoupil na hřiště záložník Mehdi Bourabia a po uplynutí základní hrací doby nastavil sudí čtyři minuty. A právě v té čtvrté, při poslední akci utkání, Benátky padly. Bourabia si navedl míč u vápna, zbavil se kličkou protihráče a krásnou střelou do protipohybu brankáře rozjásal hostující celek!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele