10. kolo
28.10.2015 20:45 CET
2 : 1
(0:0)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - Carpi FC 2:1

Velmi důležité tři body získává Frosinone. V souboji nováčků totiž porazilo Carpi 2:1 a před sestupovou Boloňou má v tuto chvíli čtyřbodový náskok. O výhřu rozhodl až v nastaveném čase Sammarco.

O první rozruch zápasu se postarali hosté, ovšem střela Chibsaha nijak Belece nevystrašila. Mnohem nebezpečnější byl projektil, který ze své kopačky vyslal Ciofani, scházela jenom větší přesnost. První poločas toho z fotbalového hlediska zas tolik nenabídnul. Hra byla vyrovnaná a bylojasně cítit, že jde o důležitý vzájemný souboj, který může hrát na konci sezony velkou roli.

Ale i ve Frosinone se nakonec branek dočkali. Dionisi šikovně patou přenechal míč Ciofanimu a ten zakončil přesně na vzdálenější tyč - 1:0 pro Frosinone. Po hodině hry vstřelili domácí i druhou branku, ale rozhodčí jí neuznal. Na vině byl údajný faul útočícího hráče. Carpi tak bylo stále ve hře, ale směrem dopředu mu to moc nešlo. V 66.minutě si Luca Marrone proklestil cestu mezi domácí defenzivou a s přispěním "paní štěstěny" srovnal skóre na 1:1. Golman Leali určitě mohl zasáhnout lépe.

Čtvrthodiny před koncem došlo ke vzájemné potyčce, po které hlavní sudí vyoučil hostujícího Borriella a také Soddima. Obě strany tak dohrávaly o desíti. A nakonec mělo více štěstí Frosinone. V první minutě nastavení se Paulo Sammarco šikovně položil do střely a míč od něho skončil v síti . 2:1. Frosinone zvládlo důležitou bitvu a aktuálně je se čtyřbodovým náskokem mimo sestupové pozice.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele