9. kolo
25.10.2015 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - SSC Neapol 0:1

Další výhru si na své konto připsala Neapol, když jedinou brankou Higuaína udolala Chievo.Parthenopei se v tabulce posunuli už na druhé místo za vedoucí AS Řím.

Do první šance se dostala Neapol, Callejón vypálil a Bizzarri musel zasáhnout. Vzápětí na druhé straně střílel vedle Castro, takže Pepe Reina nakonec nemusel zasahovat. Každopádně na velké šance to bylo v úvodu 1:1. Neapol ale byla o něco lepším týmem a ve 22.minutě zachránila Bizzarriho tyčka! Golman Chieva měl za dalších deset minut opět štěstí, po Higuaínové střele se tentokrát ozvala druhá tyčka. Fly Donkeys se ale rozhodně jenom nebránili, Simone Pepe si pěkně navedl míč na pravačku a šikovným obstřelem se snažil Reinu nachytat - neúspěšně.

Hlavní postavou zápasu byl Bizzarri, který chvílema přiváděl střelce Parthenopei k šílenství. Po další, tentokráte Insigneho ráně, předvedl další parádní zákrok a především jeho zásluhou to stále bylo 0:0. Nicméně přesně po hodině hry už to neplatilo. Ghoulam poslal do vápna přesný přihrávku a Gonzalo Higuaín z těžké pozice rovnou z první uklidil míč do brány - 1:0 pro Neapol. Argentinský šutér mohl vzápetí přidat další gól, ale z otočky těsně minul spojnici.

Chievo se snažilo za každou cenu dostat se do pokutového území Neapole a vytvořit si tlak, ovšem to se nedařilo. V závěru sice Maranovi svěřenci měli jakési náznaky, ale Reina víceméně zasahovat nemusel. Neapol nejtěsnější výsledek uhájila a poskočila už na druhé místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
MaraCe_Napolitan

Dnes to urcite nebude ziadna prechadzka ruzovym sadom . Chievo zaparkuje autobus pred 16 a budeme ho musiet dobijat , naviac co som mal moznost vidiet tak domaci nie su vobec marni co do protiutokov /staci si spomenut na Lazio ako tam dopadlo/ , bude to poriadne o trpezlivosti, verim ze vydreme vitazstvo 0-1, 1-2 a natiahneme luxusnu snuru AVANTI NAPOLI !!! VIVA SARRI !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele