35. kolo
05.05.2013 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Calcio Catania - AC Siena 3:0

Sicilská Catania porazila Sienu 3:0 a dost možná jí odsoudila k sestupu. Situace Bianconeri je po tomto zápase už hodně kritická. Siena ztrácí na nesestupovou příčku tři kola před koncem ligy pět bodů. Hattrickem se blýskl Bergessio.

Siena na Angelo Massimino pomýšlela na bodový zisk, tato vize ale vzala za své hned v úvodu zápasu. Bergessio nejprve nedokázal přelstít hostujícího brankáře, ale jen o pár minut už byl úspěšnější. Bergessio překonal Pegola poprvé a Catania vedla 1:0. Siena také měla šance a místy byla hodně nebezpečná, v koncovce ale neměla štěstí. Ve 42. minutě pak přišel klíčový okamžik celého zápasu. Felipe zahrál úmyslně rukou a sudí situaci vyhodnotil červenou kartou! Siena šla do oslabení a zápas nakonec nezvládla.

V 53. minutě zvyšoval na 2:0 kdo jiný než Gonzalo Bergessio a tím bylo prakticky po zápase. Siena se sice snažila, ale v početní nevýhodě za zdramatizování zápasu nezmohla. Navíc po dobrém pasu Potenzy zkompletoval hattrick Bergessio a bylo definitivně "vymalováno".

Domácí zvítězili 3:0 a v tabulce se dotahují na osmý Inter Milán. Pro Sienu to byla jedna z posledních šancí, jak zvrátit pád do nižší soutěže. Touto porážkou vznikla mezi Bianconeri a sedmnáctým místem už pětibodová propast.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele