Další články

Slot oslavil desátou výhru. To nejtěžší teprve přijde, uvědomuje si manažer Liverpoolu

Šťastnou ruku mělo před několika měsíci vedení Liverpoolu, když při volbě nového manažera ukázalo prstem na Arneho Slota. Nizozemec nahradil Jürgena Kloppa a na Anfield Road začal skvěle, Reds pod ním vyhráli deset z jedenácti zápasů.

Premier League - preview 8. kola: Eagles chtějí první výhru

Crystal Palace stále čeká na první letošní výhru a další šanci dostane v pondělí večer. V dohrávce nastoupí na půdě Nottinghamu, který má možnost posunout se ho horní poloviny tabulky.

Na tomto týmu je vidět soudržnost, bojovnost, těšilo trenéra ten Haga

Výhra Manchesteru United nad Brentfordem byla pro tým Erika ten Haga první po více než měsíci a přišla uprostřed záplavy spekulací o Nizozemcově pozici v čele A-týmu anglického klubu. Přesto trenér Rudých ďáblů prohlásil, že tato výhra není o nic významnější než jiné.

Maresca chce na Anfieldu získat body, zápas však nepovažuje za speciální

Enzo Maresca (44) před nedělním šlágrem Premier League s Liverpoolem prohlásil, že je velmi spokojený s dobrým začátkem svého angažmá v Chelsea, Před bitvou na Anfieldu ale své svěřence zbytečně nestaví pod tlak. "Zápas s Liverpoolem určitě neurčí, jak vydařený start sezony máme za sebou," připustil italský kouč.

Pohádky a lži, řekl Ten Hag ke spekulacím o možném konci v Manchesteru United

Kritizovaný manažer Manchesteru United Erik ten Hag uvedl, že spekulace médií o jeho pozici v posledních týdnech byly nepodložené. Na tiskové konferenci před sobotním zápasem anglické ligy proti Brentfordu je označil za pohádky a lži.

Nejlepší volby pro 8. hrací týden Fantasy Premier League? Gabriel, Haaland či eso Tottenhamu

Fantasy Premier League o víkendu jede dál, tudíž je nejvyšší čas podívat se na nejlepší hráče pro osmý hrací týden. A to pomocí bodů předpovídaných umělou inteligencí Fantasy Football Hub.

Paquetá apeluje na FA: Záložník West Hamu chce prošetřit únik nepravdivých informací

Záložník Lucas Paquetá (27) z West Hamu požádal Anglickou fotbalovou asociaci (FA), aby prošetřila, jakým způsobem unikly do médií informace z vyšetřování, které je proti němu vedeno kvůli údajnému porušení pravidel o sázení.

Statistické zajímavosti z Premier League: Průměrná uběhnutá vzdálenost a nejrychlejší sprinteři

Premier League je považována za nejlepší a zároveň nejnáročnější ligu na světě, platí to i z pohledu statistik? Specializovaný účet TransferRoom zveřejnil hráče s průměrnou nejvyšší uběhnutou vzdáleností za zápas v sezoně anglické soutěže a zároveň nejrychlejší sprintery.

Rodí se v Dortmundu další Bellingham nebo Sancho? Gittense sonduje Liverpool

Borussia Dortmund se zdá být skvělou exportní stanicí na výchovu anglických talentů. Své by o tom mohli povídat například Jude Bellingham nebo Jadon Sancho. První zmíněný před rokem zamířil z vestfálského klubu do Realu Madrid, kde se poměrně rychle stal klíčovou tváří týmu. Druhý z nich zvolil návrat na Ostrovy, kde po trápení v Manchesteru United hledá aktuálně štěstí v Chelsea. BVB má nicméně v záloze další klenot podobného rázu, o kterého se nyní zajímá Liverpool.

Během minuty se mu změnil život. Petr Čech se po zranění hlavy podruhé narodil

V sobotu 14. října 2006 nastoupila Chelsea na hřišti Readingu k řadovému ligovém zápasu. Vyhrála 1:0, přesto to byl pro londýnský celek nesmírně těžký den. Už po 20 vteřinách utkání se totiž šeredně zranil jeho gólman a jeden z pilířů sestavy Petr Čech (42). Ten si onen den před 18 lety klidně může zapsat do občanky jako druhé datum narození.

Počet zranění v top ligách narůstá, kluby to za minulou sezonu stálo 18,5 miliardy korun

Hráči německé bundesligy měli v minulé sezoně nejvíce zranění z pěti nejlepších evropských lig, ale nejvíce nákladů souvisejících se zraněními nese anglická Premier League, uvádí zpráva pojišťovny Howden.

Legendární Ferguson po sezoně skončí jako ambasador Manchesteru United

Legendární manažer Alex Ferguson po sezoně opustí roli ambasadora Manchesteru United. Informovala o tom agentura AP s odkazem na nejmenovaný zdroj, jenž uvedl, že šlo o přátelskou dohodu a že dvaaosmdesátiletý skotský kouč bude v klubu vždy vítán.

Manchester City potvrdil konec sportovního ředitele Begiristaina, od léta ho nahradí Viana

Txiki Begiristain (60) po sezoně opustí pozici sportovního ředitele Manchesteru City. Podle očekávání uvolněné místo zaujme Hugo Viana (41), jenž dorazí z lisabonského Sportingu.

Couto se prvního startu za City nedočká, Dortmund změní hostování v přestup

Yan Couto se v uplynulých týdnech usadil v základní sestavě Dortmundu a co nevidět získá jistotu, že za německý klub bude hrát i nadále. Vedení podle tisku uplatnilo opci na trvalý přestup brazilského reprezentačního obránce.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele