18. kolo
12.01.2022 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Jarrod Bowen (© AFP)

Coufal asistoval a Bowen řádil při výhře Kladivářů nad Norwichem

Utkání proměnil ve vlastní exhibici Jarrod Bowen, který po centru Coufala otevřel v první půli skóre. Po přestávce se dostal do několika šancí v nichž orazítkoval břevno a tyč a nakonec v 84. minutě zápas uzavřel druhým zásahem.

Dnešní duel Kladivářů s Kanárky začal ve velmi poklidném tempu. Hrálo se především kolem středového kruhu bez větších šancí na jedné či druhé straně. Hammers se snažili útočit především po pravé přes aktivního Vladimíra Coufala s Jarrodem Bowenem.

Až ve 26. minutě přibyla na kontě West Hamu kromě rohových kopů také první šance utkání, kdy právě po rohu mířil do šibenice Manuel Lanzini a Timo Krul měl co dělat. Tlak Hammers nadále sílil a v 36. minutě dokonce dokázali dostat míč do sítě. Byl to Jarrod Bowen, který po rohu na krátko centroval do malého vápna. Jeho oblouček ale nikdo netrefil a Krul, který čekal na případnou teč, už balón nestihl odklonit z jeho letu do brány. Po konzultaci s VARem ale gól neplatil kvůli ofsajdu Vlašiče, který sice míč netrefil, ale aktivně se do hry zapojil.

Anglický křídelník se však nevzdával a ve 42. minutě se už radoval z právoplatného zásahu! Bowenovi poslal z pravé strany luxusní centr jeho dvorní nahrávač Vladimír Coufal a Bowen ve vzduchu nikým nehlídaný pohodlně skóroval. Další důkaz velmi slabé defenzivy hostů, která je společně s Newcastlem nejhorší v celé lize.

A obrana si s Bowenem očividně dál nevěděla rady, protože dnešní střelec po přestávce rozehrál podivuhodnou zvonkohru, kdy nejprve v 58. minutě v úniku trefil břevno a o tři minuty později orazítkoval tvrdou ranou také pravou tyč! Norwich, který zatím nepředvedl prakticky nic, tak byl stále jen jednu branku od vyrovnání. A v 68. minutě byl velmi blízko! Idah se před vápnem uvolnil ke střele a jeho umístěnou ránu vyrazil na tyč pozorný Fabianski! V 84. minutě ale udělal přítrž nadějím Norwiche Jarrod Bowen, který zaznamenal svůj druhý gól v zápase.

Anglický buldok z voleje napálil do sítě centra od Masuaka, a i když sudí nejprve odmávali ofsajd, branka byla nakonec uznána!

Autor: David Ullrich / O2tv.cz

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Muj tip stále platí. Poté roznesou Leeds.

Reagovat
smazaný uživatel

To se malinko nepovedlo. Snad udělají i Leeds.

Reagovat
smazaný uživatel

To se malinko nepovedlo. Snad udělají i Leeds.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
OnlyWHU

Eurofotbal nám poněkud nestíhá. Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Soucek neni vubec v nominaci na zapas, nevite proc?

Reagovat
DieFohlenBMG

Covid. Asi se nakazil od Cufa, který však hraje, i když měl v neděli positivní test. Očividně jim to nic nedělá, nebo možná použili Liverpoolské testy.

Reagovat
PaYaB

Král se tam nedostane ani když Souček nemůže hrát ?

Reagovat
duloig

Nazdar chlapci kladivarsky!

Všetko najlepšie v tomto roku prajem. A hlavne nech už skončí tá koviďácka sviňa.

Dnes povinné 3 body aj keď sa rodili ŤAŽKO . C O Y I ⚒️

Reagovat
OnlyWHU

Už sedím u rumu a slavím!! Taky ti přeju všechni nejlepší a hlavně další radost z našich Hammers!

Reagovat
OnlyWHU

Odpracovaná výhra nad houževnatým soupeřem, který byl až do 2:0 nebezpečný. Kdyby přidali ještě víc fotbalový kvality, nemuseli být tam, kde jsou. Nám to vyneslo klubový rekord po 21. kole. Na roli týmu, který diktuje ofenzivu, si ale teprve musíme zvykat. Fabi oslavil svoje zápasový jubileum v PL skvělým zákrokem a nulou. Cuf už musí hrát dál v základu. Mám radost z návratu Cresswella. Tentokrát nám zahrála defenzíva. Nedostatek hráčů na střídání je ovšem tristní. Průběžný 4. místo je teď luxusní odměna. Ještě to vylepšit v neděli s hratelným Leedsem a budeme v nebi. Bravo WHU, bravo Moyes! COYI!!!! .

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele