4. kolo
11.09.2021 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Pierre-Emerick Aubameyang (© AFP)

Arsenal konečně zvítězil, proti Norwichi rozhodl Aubameyang

Byl to souboj dvou nejhůře postavených týmů Premier League, kýžených prvních bodů i vítězství se v něm dočkal Arsenal. Ten na svém hřišti zdolal Norwich 1:0, jedinou branku vsítil Aubameyang.

Gunners byli už od samého začátku hladovějším a lepším týmem, což mohla zdokumentovat Ødegaardova střela v devatenácté minutě, kterou vytěsnil Krul. Jinak ale první půle příliš šancí nenabídla, zajímavý byl ještě v jejím závěru Tomijasuho pokus z voleje, jenž skončil těsně nad břevnem.

"Kanonýři" se svého prvního gólu v sezoně dočkali v šestašedesáté minutě, a to po pořádně krkolomné akci. Pépé ranou z pravé strany napálil vzdálenější tyč, od té se k němu odrazil míč zpátky. Obránce mu jej ukopnul pro změnu na druhou tyč, následně Krul srazil balón k Pierre-Emericku Aubameyangovi, pro něhož už skórování nebylo náročným úkolem.

Další obrovská příležitost přišla v samotném závěru, Arsenal jí ovšem pohrdnul. Nejprve se Smith-Rowe v protiútoku zčistajasna ocitnul před Krulem, kterého však nechal vyniknout, a následně Sakův obstřel skončil jen těsně vedle tyče.

Jelikož se ani Canaries nepovedlo dobrat se ke gólovému zakončení, radovali se Artetovi svěřenci z první výhry, která je vyšvihla na šestnácté místo. Norwich zůstává poslední.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
Moje maličkost

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
justcall

Reagovat
MCFC_8

1:1

Reagovat
Infernoqt

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:5 a arteta out...

Reagovat
smazaný uživatel

Ve šlágru kola o poslední místo deklasoval Arsenal Norwitch 1:0 odlepil se konečně ode dna

Reagovat
smazaný uživatel

Problém Asenalu je jeho "trenér"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele