21. kolo
30.01.2021 16:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Matheus Pereira (© AFP)

Záchranářská bitva mezi WBA a Fulhamem vítěze nenašla

V záchranářském souboji mezi West Bromwichem a Fulhamem byly k vidění čtyři branky, vítěze však toto utkání nepoznalo. Za hosty otevřel skóre Reid, po obratu díky Bartleymu a Pereirovi upravil na konečných 2:2 Cavaleiro.

Hned z první zajímavější příležitosti padla branka. V desáté minutě dostal Mitrović míč kousek za vápnem, načež jej poslal za obranu Bobbymu Reidovi, který už dokázal tváří v tvář gólmanovi uspět a otevřít skóre. Tentýž hráč mohl po chvíli vedení navýšit, tentokrát ale z brejku trefil tyč.

Fulham byl v první půli jednoznačně lepším celkem, nicméně žádné své šance nevyužil, a tak přišel po návratu ze šaten trest. Centr z levé strany díky zaváhání obránce propadl až ke Kyleovi Bartleymu, který z malého vápna rozvlnil síť.

Po třech čtvrtinách utkání se vedení k velkému překvapení všech dokonce překlopilo na stranu domácích! Rychlý protiútok byl zakončen Diagneho přihrávkou na Matheuse Pereiru, který z blízkosti překonal Areolu.

Cottagers dokázali alespoň srovnat. V sedmasedmdesáté minutě odcentroval z pravé strany Reed, tento famózní pas se po odrazu od země dostal k Ivanu Cavaleirovi, jenž neméně povedenou rybičkou usměrnil míč mezi tři tyče.

Další branka už nepadla a rozdíl mezi těmito dvěma celky se nezměnil. Oba jsou nadále na sestupových příčkách, Fulham je osmnáctý s dvoubodovým náskokem na West Brom.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele