22. kolo
02.01.2018 20:45 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

West Ham United - West Bromwich Albion 2:1

Kladiváři utíkají ze sestupových příček, naopak West Bromwich na tři body stále čeká. Hosté se z výhry naposledy radovali srpnu, úterní ztráta je může mrzet dvojnásob, když měli zápas skvěle rozehraný. Jenže své vedení neudrželi a dvě branky Andyho Carrolla je tak připravili o jakýkoliv bodový zisk.

Hosté do utkání vstoupili lépe a již po pár minutách jim mohl vedení vystřelit Rondon, který si skvěle obhodil bránícího Ogbonnu, ovšem nesmírně chystý lob nakonec poslal pouze na horní síť branky West Hamu. Domácí kontrovali nebezpečnou střelou Lanziniho, kterou musel Foster s vypětím všech sil vyrážet.

Po půlhodině hry se skóre poprvé měnilo - to se do úniku dostal McClean, za vápnem si balón přehodil na svou silnější levou nohu a s pomocí teče překonal marně se natahujícího Adriana. Ještě před půli mohl vyrovnat Lanzini, který si fantasticky zpracoval vysoký centr, jeho přízemní ránu však reflexivně vychytal pozorný brankář hostí.

V druhé půli se probudil spící obr v dresu domácích, Andy Carroll. Své první varování vyslal jen po pár minutách hry, když si jej našel centr Arnautoviče, ovšem tentokráte ještě anglický útočník nepálil přesně. Společně s fanoušky se však mohl radovat o chvíli později. To si jej našel skvostný centr Creswella, načež útočník Hammers přeskočil oba své strážce a umístěnou hlavičkou k zadní tyči srovnal stav zápasu. Otočku mohl dokonat ve formě hrající Arnautovič, který se po narážečce s Lanzinim dostal až před Fostera, ten jej ale vychytal.

Rozhodnutí tak přišlo opět z dílny Andyho Carrolla. V závěru zápasu utekl Lanzini, pasem do křídla oslovil Arnautoviče, který z prvního doteku před branku poslal přízemní centr, jenž na zadní tyči do sítě usměrnil právě vytáhlý forward. V závěrečných minutách domácí své vedení ubránili a slaví tak veledůležité tři body.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (16)

Přidat komentář
Theft90

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
kolouch

2:0, snad už se štěstí taky jednou usměje na nás. West Bromwich nemůže zvládnout dva těžké zápasy v tak krátké době.

Reagovat
duloig

Už konečne pripísať 3 body. C O Y I

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
OnlyWHU

Andy díky! Zlatý body z průserovýho zápasu. Smekám před bojovností a vůlí. Tyhle zápasy nebývají fotbalová zábava, ale bitvy o body. Hodně pomohlo střídání neviditelnýho Obianga, Masuaka, který neobejde jedinýho protihráče a dnes slabšího Cresswella. Chválým trenéra i všechny, co to dohráli. COYI!!!!

Reagovat
kolouch

Reagovat
smazaný uživatel

Obiang uplne mimo,Masuaku sem tam neco,ale jako levy kridlo nene a Creswell se zranil.Nejlepsi hrac dneska Arnautovic,drel celej zapas,zaridil rozhodujici gol

Reagovat
smazaný uživatel

Fandit West Hamu fakt neni zadna prdel COYI

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
kolouch

Reagovat
kolouch

Konečně 3 body!!! Zase jsme dostali gól jako z okresního přeboru. To snad ani nebyl brejk, všichni před McCleanem ustupovali až k vápnu, to nemohlo dopadnout jinak. Celý první poločas, až na dvě Lanziniho šance, byl hrozně nervózní. Hodně pomohlo poločasové střídání. V prvním poločase si Lanzini hodně sbíhal pro rozehrávku až k obráncům. Tuhle roli po vystřídání skvěle převzal Noble (Obiang toho nebyl schopen. Nevím co se stalo, ale už několik utkání neumí přihrát na tři metry) a Lanzini se mohl pohybovat víc vepředu . Creswell z matného výkonu vykouzlil parádní centr a Andy tohle zakončovat prostě umí.. Ve zbytku zápasu jsme mohli několikrát inkasovat, ale konečně štěstí usmálo jednou i na nás a v poslední minutě jsme proměnili brejk. Pochválil bych snad jen ofenzivní trojici - Lanziniho, který měl po příchodu Nobla prostor tvořit vepředu, z čehož taky vyplynul poslední gól. Arnautoviče, který i když dnes neměl úplně svůj den, tak se rval do poslední minuty, vybojoval spoustu míčů a hlavně u vítězného gólu ukázal skvělý přehled o hře. A konečně dnes přesného Andyho Carrolla. Špatní dnes opět byli Obiang s Kouyatem, nedařilo se taky Masuakovi. Teď jen posbírat zbytky sil a ve čtvrtek na Tottenham..

Reagovat
kolouch

Ještě bych doplnil již tradičně hodně špatný výkon rozhodčího. Letos je to v PL docela síla..

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne ty vekove mladsi sudi piskaj vetsinou hodne spatne a to nemyslim jen nase zapasy

Reagovat
smazaný uživatel

Neni co dodat

Reagovat
OnlyWHU

Naprostý souhlas se vším. Rozhodčí byl nejhorší v dosavadních zápasech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele