17. kolo
20.12.2015 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Swansea City - West Ham United 0:0

Žádný gól neviděli fanoušci na Liberty Stadium, kde tamní Swansea nedokázala zvítězit od srpna. V duelu s West Hamem si oba celky vytvořili několik zajímavých příležitostí, hlavními hvězdami však dnes byli oba brankáři. Labutě se tak před náročným vánočním programem propadají na sestupové příčky.

V první zajímavé šanci se ocitl André Ayew, hráč, který byl za své výkony v úvodu sezóny do nebes, ale po centru Taylora hlavou zamířil nad. Neil Taylor zrál u zrodu i další nadějné akce, Gomis pak přihrál do křídla, kde čekal připravený Ki Sung-yueng, ovšem ránu jihokorejského záložníka výborně vykopl Adrián a podržel svůj tým.

Na pozoru se musel mít také jeho protějšek Lukasz Fabianski, jehož z dálky dvakrát prověřil Mauro Zárate a polský reprezentant se zejména při jeho druhé střele musel pořádně natáhnout, aby udržel čisté konto. Na druhé straně se po přiťuknutí Corka opřel do balón Ayew a ačkoliv již polovina stadionu zvedala ruce nad hlavu, Adrián konečky prstů vytáhl míč mimo.

Jednička Hammers předvedla zákrok večera po hodině hry. Centr Sigurdssona z volného přímého kopu sice ještě defenziva West Hamu dokázala odvrátit, odražený míč ovšem přímo z voleje napálil Jack Cork a Adrián se musel blýsknout efektní a hlavně efektivní robinzonádou. Zpoza vápna to zkoušel i hostující Valencia, jeho pokus však Fabianski vyrazil. A když balón do odkryté brány nedokázal dostat ani Gylfi Sigurdsson, rozešli se oba celky smírně.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval před nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

Zdar Kubajs.Cece ty nam nejak fandis... 3 body by to uz chtelo,ale s tou marodkou nevim nevim...

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak Kladiváře mám celkem rád, marodk hold je znám to od nás přeji tři body 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Očakávam konečne výhru Swans

https://facebook.com/Betwithstrategy/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele