32. kolo
02.04.2016 16:00 CET
3 : 2
(1:0)

Reportáž

Norwich City - Newcastle United 3:2

První mečbol proměněn, ale jakým způsobem! Před výkopem bylo jasné, že pokud se chce Norwich zachránit, měl by ideálně doma porazit jak Newcastle, tak Sunderland - proti Strakám si však dlouho zahrával. Střídající Mitrović byl k neudržení, ani jeho dva góly však zaslouženou výhru Kanárků neodmítly...

První poločas byl proti tomu druhému relativní nic. Newcastle do Norwiche přicestoval se sedmi venkovními porážkami v řadě v zádech a to se na něm zřejmě projevilo. Cissého hlavičkovaný pokus přistál na horní síti, jinak se Magpies na nic nezmohli.

Naopak Canaries měli jeden svůj gól odvolán pro ofsajd a jindy Darlow dobře vyrážel Bradyho pokus vnějším nártem či ještě lépe Mbokaniho koncovku. Nikdo se proto na konci poločasu nemohl divit, když si Klose doskočil pro standardku Bradyho a konečně nasměroval domácí do vedení.

Rafa Benítez o pauze sáhl k ofenzivnímu střídání, když namísto Tiotého vysvlékl Ayozeho, jenže bylo to teprve druhé střídání (Mitrović za tragického levého beka Anitu), co opravdu dělalo rozdíl.

Moussa Sissoko se stejně jako v derby sesunul na kraj obrany a ihned odtamtud centrem nacházel Mitroviće, který po pěkném zpracování pálil mizerně jen doprostřed brány. To podruhé už to bylo lepší při centru z druhé strany. Townsend posadil míč na Srbovu hlavu a jeho oblouček zapadl tak akorát za Ruddyho.

Tím se spustila beze zbytku šílená stíhací jízda. Ihned vzápětí Mbokani předvedl, že mu přeci jen nejsou cizí první tři rychlé kroky a parádní pumelicí takříkajíc pod víko opět zchladil hostující fanoušky.

Ti se však na nohy vyhoupli ještě jednou, když vracející O’Neil nepochopitelně zahrál ve vápně rukou a Mitrović skrze precizní penaltu opět vyrovnával. Neil již předtím vyčerpal všechna tři střídání a žádné z nich nebylo defenzivní, což možná Norwichi ulehčilo cestu za dalším comebackem, kterou kontroverzně vydláždila další ruka (tentokrát nepískaná) a následný sebevědomý finiš Olssona.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (11)

Přidat komentář
Beros

Teď nebo nikdy......!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Devil

Musí kluci........

Reagovat
NuFc23

Asi zapas sezony, alebo jeden z najdolezitejsich. Jednoducho musia

Reagovat
vanGomm

Pro oba důležité utkání,ale o něco víc věřím hostům tip X2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Minulým zápasem to Newcastle přestal mít ve svých rukou. Pokud se nevyhraje ani tady, tak je to konečná.

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Beros

Ať jdou do prdele už....

Reagovat
REPLIKATOR

Taky že jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele