37. kolo
07.05.2016 13:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Norwich City - Manchester United 0:1

Tohle prostě nestačí a nikdy stačit nebude; Norwichi se už počtvrté za sebou nepovedlo vstřelit ani gól a záchrana se stává pomalu neuskutečnitelnou. Kanárci rozhodně musí vyhrát zbývající dva zápasy a doufat. Naopak Manchester United se takto díky jediné trefě Maty dotáhl na konkurenční City, které teď na pátou příčku živí pouze jednobodový náskok...

Některá poobědová představení v rámci Premier League dovedou jednoho řádně naladit na odpolední hlavní chod - tohle však nebylo jedním z nich ani omylem. Fauly po celém hřišti zkraje zdárně narušovaly jakýkoliv rytmus a celkově se ve velkém norfolkském horku hrálo za neadekvátního tempa a při minimálním vzrušení; jako by se snad potkávaly celky ze středu tabulky bez jakékoliv motivace.

Do zápasu vstoupil o něco lépe Norwich, když se De Gea hned zpočátku musel vytasit s parádním zákrokem nohou proti hlavičce Jeromeho, tohle prvotní zdání však klamalo tělem. Ve zbytku zápasu si už Canaries vesměs pranic nevytvořili, a to i přes neutuchající aktivitu Nathana Redmonda. Ve vápně soupeře permanentně scházeli hráči na zakončení, což víceméně platilo i po 63. minutě, kdy Neil začal hrát na dva urostlé útočníky.

Manchester United si na druhé straně nevedl o moc lépe a také on se občas v rozehrávce dopouštěl příšerných ztrát. Ve 29. minutě nicméně po rohu nebezpečně hlavičkoval Smalling a v 72. minutě došlo i na ojedinělý gól. Rooney tehdy sice zdánlivě přetáhl balon do neškodné pozice, nakonec však ale z otočky za vlastními zády našel volného Matu a ten už se nemýlil. Jakýkoliv pokus Norwiche vrátit se do zápasu už potom ani nestojí za řeč.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (8)

Přidat komentář
diastan

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Kuba94

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

1:3 2

Reagovat
smazaný uživatel

V sazce predkolo Lm 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele