17. kolo
19.12.2015 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Mizérie United pokračuje, vyšlápl si na ně i Norwich

Manažerská stolice se pod Louisem van Gaalem již povážlivě kýve - Manchester United si pod vedením nizozemského kouče připsal další nečekanou porážku 1:2 proti Norwichi, který na Old Trafford zvítězil poprvé od roku 1989.

První poločas na Old Trafford nijak nevybočoval z posledních týdnů. Domácí United měli jasně více ze hry, jenže ani 70% držení míče jim nedopomohlo k tomu, aby Rudí ďáblové své slibné kombinace dotáhli do gólového konce. Brankář Rudd si dokonce nemusel připsat ani jeden zákrok, všech pět střeleckých pokusů Manchesteru totiž skončilo mimo jeho tři tyče.

Vše tak směřovalo ke klasickému poločasovému výsledku United, tedy bezbrankové remíze. To však sedm minut před odchodem do kabin hrubě narušili hosté. Redmond nejprve nenápadně prostrčil míč Cameronu Jeromovi, jenž navzdory přesile červených dresů prchnul všem a tváří v tvář brankáři De Geovi nezaváhal. Norwich tak navzdory průměrnému výkonu vedl v polovině utkání 1:0.

Po změně stran se dalo čekat další mohutné obléhání branky hostí, jenže mizernou situaci Manchesteru ještě podtrhl Alexander Tettery po dalším rychlém protiútoku Canaries, při němž obrana United zcela selhala. Střelec první branky Jerome se tentokrát ujal role asistenta a vyslal svého norského spoluhráče vstříc De Geovi a úspěšnému zakončení na šokující dvoubrankový náskok.

Louisi van Gaalovi v tu chvíli takřka zvonila hrana - prohrát takovýmto výsledek po sérii neúspěšných výsledků by už mohlo být příliš i na trpělivost vedení klubu. Naději záhy vykřesal Anthony Martial. Čerstvý držitel prestižní ceny Golden Boy v šestašedesáté minutě využil zmatku v šestnáctce po kvalitním centru Younga a prudkou ranou pod břevno nedal Ruddovi sebemenší šanci zasáhnout. Deset minut nato mohlo být vyrovnáno, ovšem Juan Mata si se svým přímým kopem na Rudda nepřišel.

Na opačné straně musel daleko lepší zákrok vytasit David De Gea při ráně střídajícího Mulumbua zpoza pokutového území. Čas však hrál proti United a i s příchodem devadesáté minuty byl stav stále příznivý pro Norwich. Během čtyřminutového nastavení zkoušel podpořit ofenzivu i stoper Smalling, ovšem svou hlavičku ze vzdálenosti pouhých několika metrů nedokázal tváří v tvář Ruddovi nasměrovat mezi tři tyče.

Manchester United tak proti Norwichi nečekaně selhal a na vlastním stadionu se poroučí s porážkou 1:2 a boj o vysněný titul se mu začíná čím dál více vzdalovat. Rudí ďáblové nedokázali bodovat naplno již počtvrté v řadě a nebylo tak divu, že se od vyprazdňujících se tribun Old Trafford na konci zápasu dočkali negativního ohlasu...

Autor: Martin Kantor

Komentáře (14)

Přidat komentář
Infernoqt

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vážení přátelé ,příznivci ,sportu a hlavně sázkaři. Dovolte abych Vás varoval pře nákupem tipů z mailu salveto@email.cz. Nabízí se na různých serverech ,lákají na vysoké kurzy-sázky na počet golů,poločasy,atd. kdo zná ,ví co je to za kurzy. Nabízejí předplatné, které po ok tipu kurz. průměr. 1,98 okamžitě zvyšují ,atd. Testoval jsem je 3 měsíce ,průměr tipů je 2,02 a úspěšnost 30%. Předávám to dále, abych šetřil peníze i případným zájemcům.

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 1

budete rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Jen prase a dement necha sedet Younga na ukor Lingarda nebo Pereiry

Jen dement dokaze v prubehu zapasu nejlepsiho hrace.jen zmrd dokaze udelat z di marii,falcaa,rooneyho,maty,schweinsteigera,depaye atd nulove hrace a o stylu hry ani nemluvit.Takze vy vsichni co jste mi tu nadavali.stale si stojite za tim,ze van gay byl dobrou volbou?Prasata patrej do chliva,stejne jako van gay.jen diky nemu je Manchester kazdymu k smichu.vsechno co Alex vybudoval,van gay znicil

Reagovat
smazaný uživatel

Vystridat nejlepsiho hrace

Reagovat
Devil

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

No snad to zvládnem.To aby jsi se bál každého zápasu pod vedením toho zhovadilce.Jsem zvědavý jak to poskládá,co zas vymyslí za skvělý tah?UNITED!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
REPLIKATOR

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

José M. na OLD TRAFFORD.Že by???

Reagovat
freewill

Herní projev je pod LvG opravdu zoufalý. Při TV záběru na lavičku nebo na hráče všem kouká z očí naprostá bezradnost. Jasně že pro finančně zainteresované (hráči, trenéři, mamagement ...) jsou vždy na prvním místě výsledky (a ani ty už teď nejsou), ale fanoušk a divák který má fotbal opravdu rád chce vidět, že hráči bojují a nechají na hřišti všechno co v nich je. Angažmá LvG nebylo určitě to nejlepší a nejšťasnější řešení - mrzí to zejména tehdy, když na lavičce Liverpoolu vidím Kloppa.

Co už vůbec nemohu pochopit jsou taková rozhodnutí jako nechat odejít odchovance Welbecka a pak ještě Hernándeze, Januzaje, ... tak to mě hlava opravdu nebere. .

Jaký je to rozdíl, když se člověk podívá na hru Lišek: rychlost + přímočarost + bojovnost všech na place = efektivita ... Bravo Claudio

Reagovat
smazaný uživatel

UŽ ABY TEN RUDOLÍCÍ MAMRD ZMIZEL!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele