6. kolo
19.09.2015 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Aston Villa - West Bromwich Albion 0:1

Žádná velká podívaná nebyla k vidění v sobotu odpoledne ve Villa Parku. West Bromwich dokázal na poměry Premier League v průměrném zápase po čtyřech letech konečně zase zvítězit na půdě svého velkého rivala, když těsné vítězství 0:1 zařídil navrátilec do sestavy Saido Berahino.

V prvním poločase byli aktivnější hosté, příliš brankových příležitostí si ale nevypracovali. Přesto měl Brad Guzan určitě více práce než jeho protějšek Boaz Myhill, Aston Villa totiž za celé úvodní dějství nevystřelila na bránu. Pozornost amerického gólmana vyzkoušel již po dvou minutách Salomon Rondón, na změnu skóre si však diváci museli počkat mnohem déle. V 39. minutě přišel rozhodující moment celého utkání. Po dlouhé kombinaci a následném centru se k balónu dostal Rondón, přiťukl ho proti noze Jamesi Morrisonovi a jeho ránu zpoza vápna tečoval mimo dosah Guzana Saido Berahino. Ve Villa Parku se tak trefil v druhém ligovém zápase po sobě.

Po změně stran měli sice svěřenci Tima Sherwooda více ze hry, jenomže nebezpeční nebyli. Nejnadějněji vypadala akce z 71. minuty, kdy se po centru Jacka Grealishe prosadil přesnou hlavičkou Micah Richards, ovšem mezitím už zazněla píšťalka Martina Atkinsona, který po faulu na Grealishe neponechal výhodu a místo oslavy gólu tak Villans rozehrávali pouze přímý kop.

Aston Villa tak doma stále čeká na vítězství a v tabulce se propadla na 17. příčku, těsně nad hranou sestupových pozic.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (4)

Přidat komentář
Infernoqt

1:0

Reagovat
MCFC_8

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele