21. kolo
10.01.2015 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Hull City 1:0

Tony Pulis potvrdil svůj úspěšný vstup na lavičku West Bromwiche a po hladkém postupu v FA Cupu opět vítězí s čistým štítem. Jeden z nejméně záživných zápasů sezóny přitom rozhodla fatální hrubka Elmohamadyho čtvrthodiny před koncem a Hull City se tak večer může ocitnout na sestupových příčkách.

Taktikou extrémně svázané utkání toho věru mnoho zajímavého nepřinášelo, světlým momentem tak byla 18. minuta, kdy se za pomoci Sessègnona dostal do gólové pozice Berahino, z deseti metrů však zbrklou střelu nedokázal úmistit. Velkou nepříjemností pro už tak strádající ofenzivní napětí byla naopak 33. minuta, kdy musel ze hry odstoupit Jelavić, jehož i na lavičce viditelně trápilo zraněné koleno. Jen chvíli poté navíc musel ze hřiště i Abel Hernandéz a Steve Bruce tak během prvního dějství ztratil oba své útočníky.

Střídající Brady se ozval po deseti minutách na hřišti a Foster musel jeho ránu z úhlu vyrazit na roh. Vzápětí zahrozili domácí, Berahino připravil výbornou šanci Brownovi, ten ale mizernou muškou McGregorovu branku vůbec netrefil a do šaten se po uzívaném poločase šlo bez branek.

Od známé dvojice lodivodů asi jen málokdo čekal, že by své svěřence nabudil k ofenzivní smršti, diváci tak mohli jen doufat v brzký gól, který by snad obraz hry alespoň trochu změnil. Bohužel nic takového se stát ani nemohlo. Jestli před přestávkou vystřelily oba celky jen velmi sporadicky, po změně stran nakládaly se zakončením ještě úsporněji.

Vše tak musela vyřešit žáčkovská chyba, kdy Elmohamady přistrčil balón McGregorovi a domácí tak bez vlastího přičinění získali standardku těsně za malým vápnem. Tíhu okamžiku snesl lépe nejlepší hráč na hřišti, Berahino, který přízemní střelou k bližší tyči propálil, co mu stálo v cestě. Vzhledem k předchozímu dění na hřišti nebylo žádným překvapením, když si Baggies šťastné vedení uhlídali bez sebemenšího problému a prvně v rámci Premier Leauge Hull City porazili.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
vanGomm

Očekávám výsledkově vyrovnané utkaní,ale přece jen víc věřím domácím.Tip HX.

Reagovat
HullCity

Když West Brom nemůže,náš hráč pomůže aneb malá domů od Elmohamadyho!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele