1. kolo
16.08.2014 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Queen's Park Rangers - Hull City 0:1

Hráči Queen's Park Rangers nevyužili solidní možnost jak se vrátit do Premier League vítězstvím, když přes výrazně vyšší počet střeleckých pokusů nedokázali McGregora pokořit, a to ani z pokutového kopu v posledních minutách. Chyba Ria Ferdinanda z počátku druhé půle tak naopak pomohla Tygrům k úspěšnému vstupu do další náročné sezóny mezi elitou.

Nováček ligy nechával v úvodu prostor k tvoření soupeři, ten se však v útoku trápil a akce bez myšlenky neměli proti zabezpečené obraně šanci. Až po dvaceti minutách se začali domácí ozývat, obrovskou chybu McGregora však netrpělivý Mutch nepotrestal. A k radosti diváky nepobídl ani po centru Rémyho, hlavičkou totiž mezi tři tyče nezamířil. Francouzský střelec to chvíli poté zkoušel sám z dvaceti metrů, solidní střelou nicméně brankáře nezaměstnal ani on.

V samém závěru nervozní první půle nevyužil kiksu Robertsona rychlostí vybavený Austin, když vše hasil skluzem Bruce. Po následném rohu si napravil reputaci chybující křídelník, právě on totiž stihl hlavou odvrátit balón jasně mířící do branky, aby se s následnou dorážkou vypořádal výborným zákrokem McGregor. Bez zajímavosti tak nezůstaly statistiky úvodního dějství, když přes lehce nižší časový úsek s míčem na kopačce vyhráli domácí na střely poměrem 9:3.

O to větší zklamání zavládlo na stadionu, když nejvýraznější jméno v letních příchodech, Rio Ferdinand, nedokázalo uhlídat při rohovém kopu Quinna Chestera, jenž přesnou hlavičkou k tyči poslal do vedení hosty. Zaražení domácí pak mohli dostat další kolíček do rakve úspěšného návratu mezi elitu, kdyby Green svou nohou nevychytal ve stoprocentní šanci Inceho.

V útoku marní Hoops se užuž radovali v 81. minutě, když se zdálo, že z drtivé blízkosti vyrovná chybující Ferdinand, to by však na brankové čáře nesměl stát Huddlestone. Vlastně vzápětí přišla další ohromná možnost, to Chester zasáhl ve vápně míč rukou a Austin se mohl stát domácím hrdinou, jenže McGregor vystihl směr a nikterak prudkou ránu zastavil. Když se vyšvihl i proti rázné střele Rémyho ve třetí minutě nastavení, mohl s hráči slavit ten nejlepší možný vstup do nového ročníku.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.com, eurosport.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Infernoqt

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:1

Reagovat
HullCity

Marek Ustohal jako vždy vedle...fanoušci prý měli ke spokojenosti daleko.Záchrana v PL,finále FA Cupu a EL pro další sezonu to je spousta důvodů k nespokojenosti...jinak,bez Longa jsme tak trochu nahraní,tak snad vybojujeme remízu 1:1.

Reagovat
HullCity

Naprostá spokojenost!!!Vyhrát venku proti nováčkovi hned v 1.zápase je něco a podle hlasujících na EF má dopadnout nejlépe v PL QPR,proto jsem rád,že jsme je porazili.Horší to je s útokem,protože více dopředu se tlačili domácí,měli i více šancí a nedali penaltu v závěru,ale to mě nezajímá!!!3 body jednou do Kingstonu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Proč prodali Fryatta ? Ten byl přece hodně dobrej.

Reagovat
HullCity

To je náš problém,Fryatt nehrál PL,byl to je kluk z nižších soutěží...stejný osud potká i S.Quinna...proti QPR oživil hru a vlastně jsme vyhráli díky němu,ale je to "jen" hráč našeho rivala ze Sheffieldu,který většinou odehrál mimo PL.U nás budou hrát hráči typu Huddlestone,Livermore nebo Ince,ale hráči jako Quinn,Boyd a Brady budou mít brzo problémy.Odchod Fryatta a Proschwitze jsem nepochopil vůbec.Jasně,PL by asi nehráli,ale v COC,FA Cupu a EL by jistě pomohli.Že odešel Long mi zas tak nevadí,kdyby šel jen za 5 mil. tak to jo,ale když se objevil blázen,který nabídl 12,5 mil. kdo by nebral?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, u Longa to byl výhodnej prodej. A snad se v útoku bude dařit Jelavičovi.

Reagovat
smazaný uživatel

HullCity je mentál.

Reagovat
HullCity

Jasně,jen proto,že fandím svému klubu víc než jiní...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele