15. kolo
06.12.2014 16:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull City - West Bromwich Albion 0:0

Hull City padá do sestupové trojky poté, co se s jiným klopýtajícím celkem z West Bromwiche rozešel výmluvně bez branek. Rozhodující okamžik zápasu se dostavil již v deváté minutě, když Graham Dorrans z penaltového puntíku nepotrestal Livermoreův faul na Anichebeho...

Tento moment už příliš za zmínku stojících událostí vpravdě nenásledovalo. Například online reportáž Eurosportu první poločas průběžně popisovala jako "děsivý", kde "se nic neděje" - a po změně stran to popravdě nebylo o moc lepší.

Allan McGregor, povzbuzen penaltovým zákrokem, musel výjimečně zasahovat proti Gardnerově přímému kopu a Varelově pokusu ze samotného nastavení nudného zápasu; naproti tomu jeho protějšek musel poprvé do akce až po hodině hry, kdy zároveň likvidoval suverénně nejlepší příležitost domácích - Quinnovu nízkou hlavičku po Livermoreově výzvě.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk, eurosport.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
HullCity

3:0

Reagovat
HullCity

Tak v tomhle zápase bychom nedali gola ani po 180 minutách!!!Neskutečný hnus a nebýt McGregora,tak ještě prohrajem!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele