17. kolo
21.12.2013 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Vydra zachránil WBA bod v zápase s Hullem

Keith Downing vstoupil do své kariéry na lavičce West Bromu rozpačitě. Hullu ve své premiéře málem podlehl a zachránil ho až střídající Matěj Vydra, který tři minuty před koncem vyrovnal na konečných 1:1. Taky Tigers táhl za bodovým ziskem hostující hráč, gól vsítil kmenový hráč Tottenhamu Jake Livermore.

Před odbytím půlhodiny od úvodního hvizdu už byli domácí Baggies zatraceně naštvaní. Sudí nereagoval na protesty Morrisona po zákroku Huddlestona a následný brejk skončil gólem. Graham si všiml živelného náběhu Livermora, který následně mezi nohama Fostera otevřel skóre.

West Brom se poprvé dostal do šance až po přestávce a střídání nevyužitého Sinclaira za Berahina a byl to právě mladičký útočník, kdo poprvé donutil McGregora k zákroku. O chvíli později zahrozil hlavou McAuley. WBA mělo více ze hry a Hull dále hrozil z protiútoků. Foster zachránil svůj tým hned dvakrát, když odmítl Huddlestona a Elmohamadyho.

Hrdinou zápasu se nakonec stal český forvard Matěj Vydra, jehož Downing využil na dvacet minut hry. Po ose Reid, Long, Gera se k němu dostal míč do vápna a Vydra si ve vápně počínal mistrovsky. Střelou k tyči zajistil WBA první bod po čtyřech porážkách v řadě.

Autor: Marek Ustohal / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
skorpikk

já myslím že to bude 3:0

Reagovat
HullCity

Další tým bez manažera,který nás může překvapit jako to udělali hráči Crystalu Palace...mít pořádné útočníky,tak bojujeme tam jak Southampton,ale tak se musím smířit s tím,že toto je jeden z těch důležitých zápasů pro nás o záchranu,takže doufám v remízu 1:1...

Reagovat
HullCity

S bodem před zápasem bych byl spokojen,ale ne teď!!Celý zápas k ničemu ty trapáky nepouštíme a pak v závěru jedna jediná chyba v obraně a gol...nemám slov,ale z 5 zápasů jsem prohráli jen ten na Arsenalu,takže jsem spokojený...tohle mě bude mrzet jen chvilku.

Reagovat
HullCity

Vydra si ve vápně počínal mistrovsky?!?!Redaktor si dělá prdel?Na hřišti byl absolutně neviditelný,pak mu naši obránci vydláždí cestičku k brankáři,kdy by neminul ani slepý a on si počínal mistrovsky!Gratulace k jeho 1.golu,ale nepřehánět,ok?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele