27. kolo
22.02.2014 16:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

West Brom opět dotáhl a nakonec si s Fulhamem body rozdělil

Počtvrté dokázalo WBA na domácí půdě dotáhnout utkání, ve kterém o poločasové přestávce prohrávalo, alespoň k remíze! Baggies proti Chalupářům znovu prohrávali, ale těsně před koncem srovnal čerstvý Matěj Vydra na konečných 1:1.

Nový manažer Cottagers Felix Magath sledoval postupně se zlepšující herní projev svých nových svěřenců, kteří si postupem času vypracovali hned několik zajímavých akcí, ovšem Heitinga hlavičkoval neúspěšně a Sidwell vymezený prostor přestřelil. Odpovědět mohl Bifouma, což byla také jediná šance WBA za celé první dějství, ovšem trefil Stekelenburga.

Těsně před půlhodinou hry pak přišlo pro hosty zasloužené vedení: Holtby neúspěšně posílal mičudu na Richardsona, kulatý nesmysl se však nečekaně dostal k Dejagahovi, jenž přízemní střelou pohotově zavěsil - 0:1. Těsně před odchodem do kabin mohl pojistit vedení Rodallega, jeho dalekonosný pokus ale skvělým reflexem Foster za svá záda nepustil a podržel tím svůj tým!

Nemastnou neslanou ofenzivu Baggies však do druhých čtyřiceti pěti minut řádně oživili Zoltán Gera a Victor Anichebe, načež bylo víceméně jen otázkou času, kdy se domácí příznivci dočkají vyrovnávací trefy. Brunt však na Stekelenburga nevyzrál a rána Anichebeho byla pro změnu zablokovaná. Nigerijec nevyužil ani další možnost a ještě předtím nemohl slavit rovněž Morrison. Čtyři minuty před koncem se však po Anichebeho akci dostal ke střele Vydra a vyrovnal na 1:1.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Wba neprohralo doma posledních 5 zápasupřičemž všechny kursy na 1 byly vyžší.Naposledy prohráli doma s Norwichem v 15 kole. Kurs na zápas byl nápadně podobný s tímto.Co ted? Nesázet

Reagovat
vanGomm

Ano jenže má to tam samou remízu.Už by také WBA potřeboval konečně vyhrát.Na druhou stranu Fulham má už prakticky v každém kole "nůž na krku" WBA v posledních 16 ligových kolech vyhrál pouze jednou!!Jeho bilance je 1 8 7.Takže v tomto ohledu už začíná být najetej na výhru.Proto zkusím tipnout za 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych dal za 1 ,ale jsem rozhozen tipem EF.Ve 28.- 30. kkole nezískají ani bodík ,proto musí ted.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Matěj

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele