32. kolo
29.03.2014 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Stoke City - Hull City 1:0

Potters dosáhli na jubilejní čtyřicátý bod, upevnili si desátou pozici a opět potvrdili, že Britannia Stadium patří k těm nejstřeženějším tvrzím v celé Británii. Tygři přes matný výkon po bodech sahali, nicméně skvělý Begović svůj klub v těžkých chvílích podržel a připisuje si další čisté konto.

Přes aktivnější nástup svých spoluhráčů řešil první nebezpečný pokus Begović. To když v 10. minutě skvělým zákrokem likvidoval povedenou ránu Huddlestona zpoza vápna. Jen čtyři minuty poté se po spolupráci Jelaviće a Longa dostal k hlavičce z dobré pozice Rosenior, mířil však nad břevno.

Bojovná taktika obou stran zrovna na kráse fotbalu nepřidávala. Stoke sice držel míč na kopačkách častěji, také ale více fauloval a bezzubými útoky nedokázal navázat na koncentrovaný výkon defenzívy.

Vše mohl změnit tři minuty po návratu na hřiště Odemwingie, jenže jeho pokus z dálky mířený k tyči dokázal Harper zastavit. Na druhé straně zase vyčaroval parádní zákrok Begović po solidní hlavičce Longa. Nic tak nebránilo tomu, aby se domácí ujali v 62. minutě vedení, kdy se již jednou neúspěšný Odemwingie vrhl proti třem obráncům a z hranice vápna propálil přízemní ranou vše, co stálo v cestě rozvlnění sítě.

Obrana Stoke poté vykonávala svou práci perfektně a soupeře vlastně ani nedala možnost k vyrovnání. Další neúspěšné pokusy střelce jediné branky či Irelanda tak mohou být v očích domácích fanoušků zapomenuty.

Autor: Josef Gvoždiak / eurosport.com, soccernet.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HullCity

Jsem realista...na téhle pevnosti se body nezískávají snadno ani pro týmy,co hrají LM,takže moc šancí nemáme,i když 6 remíz z 15 zápasů je pro Stoke varováním.Jenže po zápase s Villou budou mít jistě hodně velké sebevědomí,takže já budu v práci doufat,že alespoň 1 bod vybojujem,což jsme nebyli daleko ani proti West Hamu o 10...o to víc se ale budu obávat,aby to nebyla destrukce našeho týmu,protože chytat bude Harper a ne McGregor.

Reagovat
HullCity

Další zápas,kdy jsem zklamaný s výsledkem a ne s výkonem našich hráčů...je to pořád dokola,víc šancí víc ze hry,ale Elmo prostě po.e.e jedno vhazování,čímž vybídne Odemwingeho ke skorování a on pochopitelně nemine...každá naše chyba je VŽDY trestaná golem!!!Jelavič měl 4 tutovky a nic!!!Být v nich Long tak minimálně 2 goly dá,ale to jsou jen kdyby,na to se nehraje.MUSÍME brát 3 body za týden proti Swansea,jinak se nás opět týká boj o záchranu!!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele