33. kolo
05.04.2014 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Norwich City - West Bromwich Albion 0:1

V nejméně vhodný okamžik zradilo Norwich důvěrně známé prostředí Carrow Road. Na vlastní půdě do dnešního dnes Canaries v tomto kalendářním roce ani jednou neprohráli, dnes se jim to ovšem povedlo a Hughtonova parta je okamžitě v pořádné šlamastyce. Příští víkend nutně potřebuje bodovat na Fulhamu; naopak WBA si se zápasem k dobru může vesměs pískat.

Další frustrující odpoledne se pro Norwich začalo rodit poměrně brzy. Již v 16. minutě Amalfitano využil Olssonova podklouznutí v nejméně vhodný čas a při zemi se s chirurgickou precizností trefil na vzdálenější tyčku.

Norwich vzápětí navázal dosti nervózně, a když už se začínal na půlce soupeře pomalu rozehřívat, mohl z protiútoku inkasovat patrně osudnou druhou ránu. Vydra si ovšem po krátké narážečce se Sessegnonem vylámal zuby na Ruddym.

Sami Canaries si na svou první velkou příležitost museli počkat až do 39. minuty, jaká šance to ale hnedka byla! Hoolahan zprava jemně odcentroval, Hooper jeho míč mírně přizvednul a po Elmanderově hlavičce se už Foster musel vrhnout v kočičím, a tom nejlepším možném stylu.

Po přestávce se užuž zdála být gólová Hooperova bomba, stejně jako posléze Snodgrassův přímý kop ovšem akorát otřásla brankovou konstrukcí. Dvakrát během tří minut Norwich nastřelil břevno... a další možnosti se měly jenom valit.

Tak se ovšem nedělo. Hooperovo přenechání Snodgrassovi ještě ústilo v trestuhodně převysokou střelu z velice nadějné pozice, pak už však následovala pouze pasáž s absolutně neškodným Norwichem na čele.

Canaries chyběly síly, základní chuť a hlavně také kreativní duch Hoolahana, který byl nepochopitelně stažen již zkraje druhého dějství. Hughtonovi obecně nezapracovali žádní žolíci - ani Becchio s Jonásem - a tak WBA dohrávalo v relativní pohodě. Ruddy navíc ještě musel v samotném závěru hasit šanci Berahina.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
hradec

Norwich City 2:1 WBA

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele