31. kolo
22.03.2014 16:00 CET
2 : 0
(2:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull střílel v první půli, WBA porazil 2:0

Hull City se krok za krokem zbavuje nepříjemného tlaku z boje o udržení. Dnes porazil v šestibodovém souboji West Bromwich Albion 2:0 a sedm kol před koncem už má na konce 33 bodů. Naopak WBA zůstal na 28 a do konce sezony se bude rozhodně ještě klepat. Hrdinou dnešního zápasu byl útočník Hullu Shane Long, který za Baggies dva a půl roku nastupoval.

Na KC Stadium bylo dlouho ticho, alespoň co se týče dobré fotbalové podívané. Až s blížící se půlhodinou se začaly v Hullu dít věci. Nejdřív trefil Meyler hlavou boční síť, aby pak hostující Craig Dawson fauloval ve vápně Longa a pískala se penalta. Tu sice Jelavić neproměnil, ale dobíhající Liam Rosenior dostal míč do sítě - 1:0.

Pár minut nato už vedli domácí o dvě branky, odražený míč vrátil po rohu do vápna Livermore, hlavičku vyhrál Curtis Davies a nejpohotověji se zorientoval Shane Long. Někdejší hráč West Bromwiche tak zvýšil už na 2:0.

Po přestávce to byl jako první opět Long, kdo se postaral o velké vzrušení. Z dvaceti metrů napálil míč do tyčky. To už se však psala sedmdesátá minuta, a jak nezajímavá byla úvodní pasáž druhého dějství, tak nezajímavý byl i její konec.

West Brom postrádal ducha, kterým by mohli zapnout skrytý zdroj energie. Tu Melovi svěřenci zřejmě schovávají na nadcházející klíčové boje o ligovou příslušnost. Přece jen, Baggies musí bodovat především doma.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
HullCity

Zápas o "6 bodů" čeká Hull City!!!Tohle se nesmí prohrávat,zvlášť ne s tím losem co máme...jediný hratelný domácí zápas pak máme proti Swansea,jinak proti top týmům nebo vše důležité na hřištích soupeřů.Dnes se MUSÍ naplno ukázal Shane Long a Nikica Jelavič!!Tip 3:0!!(V případě jakékoli ztráty jsme velkým kandidátem na sestup kvůli již zmiňovanému losu).

Reagovat
HullCity

Jsem neskutečné rád,za tento výsledek!!!Takhle je už záchrana na dosah ruky!!Pravda,penalta na Longa se pískat neměla,to spíš v závěru na Sagba,ale gol Longa,šance stejného hráče,kdy nastřelil tyč,skvělá střela Huddlestona a ještě lepší zákrok Fostear a opět nespočet spálených šancí od Jelaviče jasně dokazují,že jsme vyhráli zaslouženě a možná jsme měli vyhrát i víc.Takhle stačí vyhrát doma nad Swansea a sebrat někde ještě 3 body a jsme v PL i pro příští sezonu,což bychom si rozhodně zasloužili.Okořenit to můžeme EL skrze FA Cup a třeba i celou soutěž(FA Cup)vyhrát!!Pro mě skvělá sezona po těch 4 letech hrůzy(1 rok v PL,3 roky v Champu).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele