33. kolo
05.04.2014 16:00 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Hull porazil Swansea a je prakticky zachráněn

Hull City dnes udělal obrovský krok k záchraně v Premier League. V přímém souboji dvou týmů lehce namočených v sestupové šlamastice porazili Tigers velšskou Swansea a dostal se na 36 bodů. Pět kol do konce Premier League už takřka jistě svoji pohodlnou pozici neztratí. Swansea se naopak bude mít ještě co otáčet. Gólově se o to postaral George Boyd, který vstřelil jedinou branku utkání.

Svěřenci Steva Bruce byli jasně lepší už od úvodní minuty. Ještě než krátce před poločasem Boyd rozhodl o výsledku, mohli otevřít skóre oba hvězdní útočníci. Longa nicméně osm minut po prvním hvizdu ztroskotal na skvělém Vormovi, Jelavić po půlhodině hry pro změnu těsně přestřelil.

Osud do svých rukou tak musel vzít levý záložník George Boyd. Už po čtvrthodině pálil po přihrávce Longa do Vorma, ale v 39. minutě už mířil přesněji. Liam Rosenior pěkně utekl po pravé lajně, narýsoval do vápna krásný centr a Boyd na zadní tyčce přehlavičkoval trošku laxního Rangela - 1:0.

Ve druhém dějství se nicméně situace obrátila a gólové šance měli naopak hosté z Walesu. Velikou šanci měl jako první Bony Wilfried, kterému za vápnem nabil Shelvey a někdejšího kanonýra Sparty Praha vychytal až skvělý Harper. Chvíli na to zamířil těsně vedle Dyer, a když čtvrt hodiny před koncem podobně zacílil i Pablo Hernandéz, odešli domácí s kýženým tříbodovým ziskem.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 možná 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1/2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
hradec

Hull City 1:2 Swansea City

Reagovat
hradec

Hull City 1:1 Swansea City

Reagovat
HullCity

Tady už jde sranda stranou!!!FA Cup je za týden a my pořád ještě nemáme jistotu záchrany...3 body jsou dnes povinností,i když bez lehce zraněného Huddlestona to půjde těžko.Snad ho Boyd nahradí...jinak defenzíva dnes bude muset pracovat na 120% procent,protože budou hrát Wilfried a Michu!!

Reagovat
HullCity

Jasně lepší po celý zápas a zaslouženě 1:0...mohlo to být víc,ale Jelavič prostě pokračuje v pálení nespalitelného.Záchrana je blízko,ale ještě není jistá,ale alespoň bude před semifinále FA Cupu klid.Horší by bylo prohrát a ohlížet se za sebe,třeba Fulham si vykřesal jiskřičku naděje...ale sestoupit s tím týmem,co máme,s 8.nejlepší defenzívou s předváděnou hrou...to by byla ostuda!!Teď myslím jen na FA Cup a na šanci si zahrát EL a kdoví,třeba i vyhrát celou soutěž!!(FA Cup)

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem jen druhej poločas, kde mi teda o něco lepší přišla Swansea.

Reagovat
HullCity

Můžu se zeptat v čem?Protože to si pak zpochybnil co jsem napsal a já též viděl zápas...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele