16. kolo
14.12.2013 18:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
KC Stadium, Hull

Reportáž

Další očekávaná bezbranková remíza se zrodila ve večerním utkání

Potters dál pokračují v nepřesvědčivých venkovních výkonech a od měsíce srpna pořád čekají na svou druhou výhru na cestách. Proti Hullu přitom ke třem bodům ani moc nepřičichli, v nepříliš zajímavém utkání to byl především domácí celek, kdo usiloval o vstřelení branky. Výsledkem je nicméně tak jako tak přiléhavá bezbranková remíza.

Především první půlka nezaujatého diváka snad ani nemohla přimět k zapálenému sledování. Před oběma brankami byl po většinu času naprostý klid. Každopádně pokud už nějaký brankář měl být povolán do akce, mohli jste si vsadit na nakonec dostatečně zdravého Asmira Begoviće ze Stoku. Ten musel v jednu chvíli vyrážet nad břevno pozoruhodný volej Elmohamadyho, jindy se zase při zemi vrhal po střele Sagba a svým dílem (nepřesnou hlavičkou) přispěl rovněž stoper Davies.

Bezúspěšně kombinující Potters se jakž takž osmělili až po přestávce, když například po rohu kolenem zakončoval Shawcross. Dále ovšem platilo, že se McGregor mezi třemi tyčemi poněkud nudil - neprověřil ho ani zbytečně sólující Arnautović ani nepřesně pálící Ireland. Teprve v závěrečné 20minutovce se hosté dostali k pořádné příležitosti; a to hned k té se značným gólovým potenciálem.

Po McGregorově zákroku proti Crouchově hlavičce a pohodlné dorážce vlastně ve skutečnosti Ireland užuž slavil, nebýt odmávaného ofsajdu. A nedaleko ukořistění lehce nezasloužené výhry byl ke konci také stoper Shawcross, jehož hlavičkovaný projektil lízal horní tyčku domácí klece.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
HullCity

Musíme to vydržet nějak do toho přestupového období a pak koupit nějakého útočníka,protože Sagbo a Graham jsou opravdu marní.Ano,Sagbo pracuje hodně pro tým,ale bez golů je nám celkem na nic.Remízu venku bych bral,ale ne doma.Potěší tak akorát další čisté konto a další skvělý výkon Elmohamadyho.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele