4. kolo
14.09.2013 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

WBA pozdním gólem vybojovalo cenný bod na Craven Cottage

Poslední dobou trápící se Fulham opakovaně nedokázal udržet nadějně se vyvíjející stav a nejinak tomu bylo i tentokrát, když o kýžené vítězství přišel až ve druhé minutě nastaveného času, kdy West Bromwichi zajistil bod Gareth McAuley.

Chalupáři měli od první minuty balón pod svoji kontrolou, herní děj se většinou odehrával na hostující polovině, ovšem nebezpečných situací před Myhillem přesto tolik nebylo. Hned ta první však skončila otevírací brankou: Kačaniklić nacentroval od rohového praporku, odražený balón se dostal ke kopačkám Sidwella, který nezaváhal a pohotovým pokusem zavěsil - 1:0.

Ve třicáté minutě už to mohlo být o dvě branky, když se z bezprostřední blízkosti prosadil Berbatov, ovšem z ofsajdového postavení a tím pádem nemohla být branka uznána. Záhy šikovně rozehrál standardku Brunt, ale svým pokusem našel jen boční síť domácí branky.

Po změně stran na sebe výrazněji upozornil Anichebe, jedna z nových postav Albionu však ostrým projektilem na Stockdalea recept nenašla. Odpověď si po skvělém Ruizově pasu nachystal Berbatov, nejdříve si však na Myhilla nepřišel a po dalším vybídnutí od kostarického reprezentanta branku těsně přestřelil! Bývalá opora Twente byla hodně při chuti - šest minut před koncem Ruiz zacílil do břevna, Rodallegova dorážka už však byla z ofsajdu, logicky tak gól neplatil! Ve druhé nastavené minutě si pak na Bruntův roh naskočil McAuley a nekompromisně srovnal na 1:1.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte náhodou, kdo bude nyní jedničkou v bráně WBA, když je Foster zraněn?

Podle toho, co jsem četl, byl Camp angažován jako přímá náhrada za Fostera, takže mi to vychází, že chytat bude on, ale to by byla pro Myhilla celkem podpásovka, nebo ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, bola. Minulú sezónu ten čas, čo bol v bráne-hral parádne.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
rickroll

0:0...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele