7. kolo
05.10.2013 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Jola zachránil Bent, Fulham zdolal Stoke 1:0

Fulham sváděl se Stoke City dlouhé minuty těžký a vyrovnaný boj a každý metr hřiště, přesto diváci jeden kýžený gól viděli. Postaral se o něj Darren Bent, který osm minut před koncem zápasu rozhodl o nejtěsnějším vítězství Cottagers.

Zachránil tak nejen čest svého zaměstnavatele, ale dost možná i křeslo manažera Fulhamu Martina Jola. Pod holandským trenérem se v posledních dnech značně pohupovala židle, tříbodový zisk v důležitém boji s Potters mu však jeho nestabilní pozici zase o trošku vylepšilo.

Whites mohli být po závěrečném hvizdu spokojeni po všech stránkách. Pomohl jim i rozhodčí, který přehlédl faul Senderose na Irelanda v pokutovém území. Deset minut nato pak Amorebieta v souboji poslal k zemi pro změnu Walterse - tento zákrok byl zase vytažen mimo vápno.

Kromě Sidwellovy neúspěšné střely se Fulham příliš neprojevil, v závěru poločasu nicméně taktéž reklamoval penaltu. Tu sudí tentokrát odmítl Bryanu Ruizovi, jenž si stěžoval po kontaktu s Marcem Wilsonem.

Branky se na Craven Cottage dočkali až v samém závěru. Huthova hlavička skončila nad, Irelandův volej zase vedle, Huth podruhé pak narazil na Riethera na brankové čáře. Otěží se tak musel chopit střídající Darren Bent, který si počíhal na zblokovanou střelu Kasamiho a s instinktem zabijáka rozhodl zápas.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (8)

Přidat komentář
rickroll

0:3....snad Jolův poslední zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
hradec

Fulham FC 2:1 Stoke City

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham FC 0 : 0 Stoke City

Reagovat
smazaný uživatel

0 : 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele