10. kolo
02.11.2013 16:00 CET
1 : 3
(0:3)

Reportáž

Zápas dvou poločasů, díky tomu prvnímu porazil Man Utd Fulham 3:1

Řádně si David Moyes zahrával s osudem. Po skvělém prvním poločase usnuli Red Devils na vavřínech a se třemi změnami v sestavě div nedovolili Fulhamu vrátit se do zápasu. Nakonec se prosadil jen Kačaniklić a to bylo oproti třem gólům United v úvodním dějství málo. Skvostný první poločas ověnčili brankami Valencia, Van Persie a Rooney.

První šanci utkání si přesto vypracovali domácí. Kasamiho ránu De Gea lapil a zavdal tak k vynikajícímu výkonu svého týmu v úvodní pětačtyřicetiminutovce. Po osmi minutách totiž Rooney dostal krásnou kolmici od Van Persieho, vylákal Stekelenburga z brány a předložil před prázdnou bránu sladký dárek pro Luise Antonia Valenciu.

Fulham byl blízko vyrovnání zhruba po čtvrthodině hry, kdy branku těsně minul Dimitar Berbatov, ale to bylo pouhé cameo. Pak už úřadovali jen hosté, kteří během následujících pěti minut zápas prakticky rozhodli. V minutě dvacáté Januzaj připravil na půlící čáře Parkera o míč, vyslal do úniku Van Persieho a ten dělovkou pod břevno zvýšil na 2:0. Koncert pokračoval za další dvě minuty, blesková akce po ose Cleverley - Van Persie - Rooney skončila gólem do prázdné branky od anglického forvarda.

Do druhé půle poslal David Moyes tři nové hráče a United se již nepodařilo dostat do plnohodnotného tempa. Fulham měl úvodní čtvrthodinu více ze hry, nicméně do žádných šancí se jim dostat nepodařilo. Až když se hra začala opět vyrovnávat, dostalo se jim odměny. Střídající Kačanaklič po pěti minutách na hrací ploše napřáhl ke střele zpoza vápna a díky teči blokujícího Rooneyho skončil míč za De Geovými zády.

Fulham byl ve druhém dějství lepším týmem a s trochou štěstí se mohl regulérně vrátit do zápasu, Bentova hlavička nicméně skončila jen na břevně. Blízko snížení byl i Kačaniklić, jenž se však druhé branky v utkání nedočkal, a tak Manchester United vyhrál na hřišti Fulhamu 3:1.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (19)

Přidat komentář
scholes18

Chce to dalsie tri body..

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
noustres

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme napodobit výsledek, jako proti NORWICHI.

A opět se přiblížit čelu tab.

Pojdme,závěr roku se pomalinku přibližuje a tím i naše forma graduje i s novým manažérem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
popltak

Musíme! V posledních zápasech ten výkon šel nahoru, 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

v tejto dobe by som si na MU nevsadil v žiadnom prípade môj tip: remíza alebo prehra MU

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
scholes18

Patrice Evra believes Manchester United will only be 'back in business' once the Premier League champions have won 10 games in a row.

"The problem is not that we are doing badly, it is because we are not doing things well enough. We've lost our consistency and we need to find it really quickly if want to win every trophy.

"We can't win one game and draw the next one, or lose it. Now, every game is important. We [do] want to win two or three games in a row but it is when we win 10 games in a row that I will say Manchester United are back in business.

"At the moment, we're not. The training sessions are very good. The staff are very good. I'm not lying to people when I say we are doing the right things. I trust what we are doing and what the new manager has set up. It's just the results that are missing.

"We have to make sure we win games, even if we do it in a bad way or an ugly way. We need to win those 10 games. We don't have any choice. After that, we can play the beautiful football."

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady to bude jasné: 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

02

Reagovat
dreambox61

0:5

Reagovat
PePiG7

1-3 Berbatov-Cleverley,Rooney,Evra

Reagovat
scholes18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele