11. kolo
10.11.2012 16:00 CET
1 : 2
(1:2)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

WBA urvalo na hřišti Wiganu premiérové venkovní tři body

Skvělé výsledky na The Hawthorns si dlouho nedokázal West Brom přenést do venkovních zápasů, nyní si už tak po těsném vítězství ve Wiganu může jednu negativní bilanci odškrtnout - konečně se dočkal první výhry na soupeřově hřišti!

Přestože Peter Odemwingie dirigoval vítězství WBA proti Saints, tak mu to místenku do základní sestavy nevystavilo a nigerijský střelec se musel opětovně usadit na lavičku. Steve Clark se rovněž rozhodl pozměnit rozestavení na klasické 4-4-2, kdy se na hrotu představila dvojice Romelu Lukaku - Shane Long. Oproti tomu Latics měli za sebou nečekaný úspěch na White Hart Lane, kde se mohli opřít o výjimečně pevnou defenzivu, nastoupený trend však nepotvrdili...

...domácí strana dlouho tahala za kratší konec a bylo jenom otázkou času, kdy Albion územní převahu zúročí. To se podařilo krátce po půlhodině hry: zapomenutý Morrison si naběhl na přesný centr a hlavou nedal Al-Habsimu šanci zasáhnout - 0:1. Akcie Wiganu však dále klesaly... Od první branky neuběhlo ani dvanáct minut, když Billy Jones napřáhl a jeho ránu si do vlastní branky srazil Gary Caldwell - 0:2.

Minutu před odchodem do kabin však z ničeho nic udeřilo na opačné straně. Beausejour našel přízemním pasem v pokutovém území zcela volného Koného, jenž si věděl rady - 1:2. Domácí strana měla po obrátce více ze hry, Boaz Myhill však mohl nadále zůstat, při své letošní premiéře mezi třemi tyčemi Baggies, klidný, optická převaha totiž povětšinou končila daleko před vápnem. Naproti tomu strážce hostující branky mezitím ještě musel likvidovat stoprocentní šanci Lukakua!

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele