16. kolo
08.12.2012 16:00 CET
2 : 2
(1:1)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Redknapp potřetí remizoval, QPR remízou ve Wiganu překonal rekord

Do třetice s bodem. Queen’s Park Rangers ani potřetí pod Redknappem nevyhráli a natáhli šňůru bez vítězství už na šestnáct zápasů, čímž překonal rekord v čekání na výhru. Dosavadní maximum Premier League držel Swindon, který v sezoně 1993/94 čekal na výhru 15 duelů.

Vyrovnané utkání skončilo zaslouženou remízou, v úvodu se také šance dělily takřka rovným dílem. Než začaly padat branky, snažil se o střelu Taarabt a z přímého kopu Jones, jenže ani jeden proti brankáři soupeře neuspěl. Green a Al Habsi byli překonáni až zhruba v polovině úvodního dějství.

V devatenácté minutě se k odraženému míči po rohovém kopu dostal James McCarthy a propálil vše, co mu stálo v cestě, včetně tečujícího Mackieho - 1:0. Vedení však Wiganu nevydrželo dlouho, už za sedm minut se kopal roh na druhé straně, od praporku kopal Taarabt, fantastický náběh Ryana Nelsena nikdo nezachytil a po nekompromisní hlavičce bylo vyrovnáno - 1:1.

Do přestávky se urodilo ještě po jedné šanci na obou stranách, jenže Di Santa vychytal Green a těsně před hvizdem ještě po chybě Wiganu v rozehrávce střílel Wright-Phillips, přestože měl k dispozici o mnoho lépe postavené spoluhráče.

Vstup do druhé půle vyšel o mnoho lépe domácím, už po pěti minutách měl obrovskou gólovku McCarthy, ale byl již příliš blízko Greena, který jeho pokus vyrazil. Brankář QPR si poradil i s Gomezovou střelou, která přišla o dalších pět minut později. Stejný hráč pak vzápětí trefil břevno.

Do vedení šli přesto hráči Rangers. Chvíli před gólem měl stoprocentní šanci M’Bia, jehož dělovku ještě Al Habsi zneškodnil, ale na pokus Cissého už nedosáhl. Po velké chybě v rozehrávce domácích oslovil M’Bia Wrighta-Phillipse, ten předal neobsazenému Francouzi do vápna a Cissé mířil dokonale na zadní tyč - 1:2.

Jenže tento stav vydržel jen tři minuty, než druhým gólem v utkání uzavřel na konečných 2:2 vyrovnal druhým gólem v zápase McCarthy. Nejprve přihrál do strany Beausejourovi, ten mu následně do šestnáctky vrátil a následná střela našla cíl. Wigan mohl stav ještě otočit, avšak Maloneyho vychytal dnes výborný Green.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že vyhraje Wigan.S bilancí QPR, ani jeden zápas ještě nevyhráli, a aby vyhráli svůj první venku, tomu se mi nechce moc věřit...i když všechno je možný :)

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Do tretice všetko najlepšie, Harryho treba skúsiť. DRAW NO BET QPR @ 2.20

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele