15. kolo
01.12.2012 13:45 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Mizérie Chelsea pokračuje, prohrála na půdě West Hamu

Po prvním poločase se zdálo, že krize Chelsea by mohla u konce, ale hanebný výkon v té druhé fanoušky opět vrátil na zem. Gól Juana Maty sice ukončil gólové trápení, jenže absolutní odpadnutí ve druhé půli znamenalo zasloužené vítězství West Hamu 3:1.

Úvodní dějství mělo zcela jasný průběh. Chelsea konečně svého soupeře přehrávala a West Ham se kromě jediné situace vůbec nedostal do hry. Svěřencům Rafaela Beníteze velmi pomohl poměrně brzký gól, už ve třinácté minutě předvedli Blues rychlou kombinaci a prolomili 334 minut dlouho mizérii bez vstřelené branky.

Moses si všiml dobrého náběhu Torrese za obranu, španělský forvard z brankové čáry vracel pod sebe a Juan Mata levačkou parádně umístil balon k tyči - 0:1. A Chelsea v převaze pokračovala, podobnou akci rozjel po chybě Demela Ramires, který přihrával do vápna Mosesovi. Jenže mladý křídelník zakončení nezvládl.

Hammers vůbec soupeři nestačili a mohli být rádi, že to o přestávce bylo jen o gól. Skórovat mohl ještě Hazard, jehož rána levačkou po půlhodině hry těsně přestřelila bránu. Ještě větší šanci spálil pět minut před koncem poločasu Mata. Moses parádně vymíchal ve vápně dva soupeře, předal ideální pod sebe právě Matovi, jenže ten ztroskotal na vynikajícím Jaaskelainenovi.

West Ham se probral až v závěru poločasu a to se vyznamenal Petr Čech. Collinsova rána z přímého kopu se odrazila k Tomkinsovi, ten hlavou přihrál Nolalovi a jeho pokus musel český gólman skvělým zákrokem vyrazit na roh.

Druhá půle nabídla zcela diametrálně odlišný fotbal. Chelsea absolutně přestala hrát, Kladiváři ji zamkli před jejím vápnem a bušili do vrat. Ta se prolomila už v 63. minutě. Tečovaný centr z levé strany doputoval ke Carltonovi Colovi, jenž si možná za hranicí pravidel počínal při souboji s Ivanovićem, ale i přesto hlavou vyrovnal na 1:1.

Chelsea to maličko nakoplo, v gólové šanci se krátce nato ocitl Hazard, ale Jaaskelainen brilantním zákrokem jeho nebezpečnou střelu zlikvidoval. Hned za minutu měl možnost přímého kopu Juan Mata a trefil z něj tyč. Jenže tím veškeré hrdinství Blues skončilo.

Pak už hrál opět jen West Ham. Jeho tlak vyvrcholil v závěrečné desetiminutovce. První hrozbou byl rychlý útok Jarvise, jemuž velkou šanci zmařil dalším skvělým zákrokem Čech. Ještě větším varováním pak hlavička Collinse, kterou z brankové čáry musel odhlavičkovávat Ashley Cole. Obrana Chelsea byla krátká až na střelu Diamého z 86. minuty. Záložníkovi Hammers výborně sklepl míč Carlton Cole a následná rána byla gólová - 2:1.

Mizérie Chelsea vyvrcholila ještě v nastaveném čase, kdy celou křeč dotvrdil ještě Ashley Cole. Při snaze vyvést míč přihrál soupeři, brejk vyústil ve střelu Taylora, kterou Čech výtečně vyrazil. Bohužel jen do míst, kam nabíhal Maiga a tomu už nedělalo problém uzavřít skóre na konečných 3:1.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (25)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 >> Team Blues se probere a naváže na úspěšný start do sezóny<<

Reagovat
smazaný uživatel

1 : 2

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná výhra nad marnou čelsíííí

Reagovat
Tuxedo

0:8

Reagovat
smazaný uživatel

Wes ham 1:2 Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

ale by som chel aby vihral west ham

Reagovat
JimBob

8:0

Reagovat
bruchy

2-3

Reagovat
diastan

0:0

Reagovat
REPLIKATOR

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Cole snad konečně posadí Carrolla na lávku..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Raaaaafa Benitez

Reagovat
smazaný uživatel

Jen tak dál Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnáším Chelsea!

Reagovat
smazaný uživatel

Dědo Mrázi prosíme útočníka

Reagovat
smazaný uživatel

Máš Fernanda tak si ho užij!

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea go to shit

Reagovat
freewill

Neviděl jsem to živě a tak jsem si to dnes pustil ze záznamu. Zasloužené vítězství W.H. - zejména díky druhému poločasu. P. Čech může být moc rád za to, že dostal jen žlutou - klidně to mohla být červéná.

Jsem moc zvědavý na další 2 - 3 zápasy a výkony nejen hráčů ale celého realizačního týmu. Moc mne ale současný stav nepřekvapuje - tým Chelsea nemá bojovného ducha a jen si všichni neustále na něco stěžují ... a díky chytráčkovi Románkovi nemá a ani nikdy mít nebude dlohodobou koncepci a proto může sice někdy i něco vyhrát, ale nikdy to nemůže v následujícím ročníku potvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.trilulilu.ro/video-sport/west-ham-vs-chelsea-3-1-motd

Chelsea je hotová a Abramovič taky...měl by si uvědomit, že tohle není FIFA.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele