7. kolo
06.10.2012 16:00 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

West Brom udolal Queen’s Park Rangers a je čtvrtý

Zápas dvou poločasů. Ten první jasně ovládli domácí hráči West Bromwich Albionu, ač po pětačtyřiceti minutách svítil na výsledkové tabuli výsledek "jen" 2:1. V té druhé ale naopak měli navrch hosté ze západního Londýna. Na víc než na gól v nastavení se však nezmohli a celek z West Midlands pokračuje v nádherné jízdě tabulkou.

Domácí šli do vedení už v páté minutě. Long u postranní lajny utekl obraně, centrem našel hlavu Jamese Morrisona a záložník Baggies si poradil s přehledem - 1:0. Za dalších deset minut to byl opět Long, kdo byl zapojen do akce WBA. Ti se po rohu QPR dostali k rychlému brejku, na jehož kondi chyběl Longovi krok ke zvýšení skóre.

Přece však se svěřenci Steva Clarka dočkali druhé trefy a bylo to poměrně záhy. O vedení 2:0 se nechytatelnou střelou postaral Zoltan Gera. Jenže hosté se deset minut před obrátkou dostali do kontaktu. Granero oslovil přesným centrem Adela Taarabta a ten po krásném zpracování div neprotrhl síť - 2:1. V samém závěru poločasu ještě Yacob ztroskotal tváří v tvář Cesarovi.

Hned po návratu z kabin vytvořil Popov obrovskou minelu, když vyslal Taarabta do samostatného nájezdu - marocký hráč, ale na Fostera nevyzrál. Technický záložník ze severu Afriky diktoval temto i nadále, v devětašedesáté minutě přihrál do čisté šance ve vápně Granerovi, ale bývalý záložník Realu Madrid trestuhodně přestřelil.

Pak se hosté pustili do ofenzivního vabanku a příliš jim to nevyšlo. Deset minut před koncem šel sám na Cesara Lukaku, avšak brazilský gólman opět zachránil od pohromy. To už se mu nepovedlo za další čtyři minuty, když domácí zcela rozebrali obranu QPR a nakonec to byl Mulumbu, kdo zakončil do prázdné branky - 3:1.

Tehdy se zdálo, že je rozhodnuto, ale nastavený čas připravil pro WBA doslova infarktové momenty. Ve druhé minutě nastavení se krásně technickou střelou prosadil Granero a v páté minutě nastavení chybělo málo a výsledek by neskončil 3:2. Balón propadl na zadní tyč, jenže José Bosingwa gól nedal a připravil tím svůj tým alespoň o bod.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
rickroll

3:1

Reagovat
rickroll

ale hlavně že Quality Players Ruined prohrálo.

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/kreativ/webrque32mo-RgeRZ2gFAkbLwLKh

No jo ... QPR mají kvalitní tým a výsledky rozhodně tomu neodpovídají. Ale když Granero potřebuje 5 šancí aby dal gól tak to lepší nebude. A nejen Granero, snad se po reprezentační pauze rozjedou, fotbal hrajou pěknej...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele