26. kolo
09.02.2013 16:00 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

Swansea rozstřílela QPR, Michu zářil

Tak tohle čekal málokdo. Redknappův Queen’s Park Rangers čtyřikrát z posledních pěti duelů udržel čisté konto, dnes ovšem inkasoval hned čtyřikrát! Finalista ligového poháru, velšská Swansea, ambiciózním "Jezdcům" naložil výprask, ze kterého se budou dva týdny vzpamatovávat. Za tu dobu totiž hrají další kolo. Hlavní hvězdou byl s dvěma góly a asistencí skvělý Michu.

Začalo to už po sedmi minutách hry, pomyslný výstřel provedl právě Michu. Tvrdou střelu Nathana Dyera dokázal Julio César jen vyrazit před sebe, kde pohotový španělský útočník či ofenzivní záložník již nabíhal a kostrbatě doklepl míč do sítě - 1:0. Už za deset minut pak s druhým zářezem přispěchal pravý obránce Swans Angel Rangel. Přijal přihrávku na křídle od Routlegde, pronikl do vápna, a i když mu César jeho první ránu kryl, na dorážku byl již krátký - 2:0.

Jiskřičku naděje vykřesal pár desítek vteřin po změně stran Bobby Zamora. Akci začal Adel Taarabt, jenž vypálil z úhlu na Vorma, ten navázal na tradici vyrážení míčů do nevhodných míst a Zamora byl přesně tam, kde měl být. Dorážkou snížil na 2:1 a dal Queen’s Park Rangers naději.

Ta však netrvala příliš dlouho. Zakrátko se taktovky chopil opět Michu, který si pronajal prostor před vápnem pro sebe, udělal si prostor mezi několika obránci a lahodný obloučkem přihrál do vápna Hernandézovi. Ten si počínal snad ještě lépe, fantasticky obešel svého strážce a ránou z úhlu trefil dokonale jediný prostor, kde nechal César volno - 3:1.

Definitivní hřebíček, po němž už nebylo o co hrát, pak přišel po další akci zmíněného dua. Tentokrát si oba úlohy vyměnili, Pablo Hernandéz nádherným pasem donutil Michua k souboji s obráncem, vysoký Španěl jej vyhrál a jako by nic uklidil míč levačkou podél Césara - 4:1.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 nebo 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
ryzskej

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Hary Redknap a jeho chlapci to zvladnu,Queens Park zvitazi come on SAMBA.

Reagovat
rickroll

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

X2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 ( za rangers Rémy )

Jinak v případě sestupu ( s nimž tak na 80 % počítám) asi odejde César, Remy, Samba, Taarabt, Mackie a Mbia. To bude teda torzo.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačne prajem zostup QPR

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fingulka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele