11. kolo
10.11.2012 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Charlie Adam spasil Stoke a prodloužil čekání QPR na výhru

Londýňané před cestou na Britannia Stadium jistojistě doufali v opakování loňského výsledku, kdy si ze Stoku odvezli překvapivé tři body, které by je momentálně katapultovaly z ohrožené zóny, to se však nestalo a po další porážce tlak na Marka Hughese ještě více zesílil.

Přesto Rangers nezačali vůbec špatně a hned záhy se chopili dirigentského kormidla, jejich snaha však postrádala to nejdůležitější - přesnost a iniciativu ve finální fázi. Naproti tomu Potters využívali každou sebemenší příležitost k nebezpečným kontrům a protiakcím. Jednu takovou zakončoval po osmi minutách Adam, napálil však jen Ferdinanda, od něhož se kulatý nesmysl odrazil mimo prostor branky.

Balón nadále putoval zejména po hostujících kopačkách, avšak postupem času se začal obraz hry přece jen vyrovnávat a po půlhodině dokonce přelévat na opačnou stranu. Otevřít skóre mohl po ose Cameron - Adam - Nzonzi ve 37. minutě Crouch, jeho pokus ale pro změnu zablokoval Anton Ferdinand! Největší možnost první půle však přišla na druhé straně - Hoilett našel Taarabta, marocký reprezentant se místo přihrávky rozhodl vzít tíhu odpovědnosti na sebe a vypálil, ránu ovšem nasměroval jen do břevna Begovičovy svatyně!

Po změně stran netrvalo dlouho a přišel pro londýnský celek doslova šok! Huthův přímý volný kop se snesl k nohám Adama, který se s míčem zbytečně nepáral a přízemní dělovkou k tyči otevřel skóre - 1:0. Okamžitou odpověď mohl přinést velmi aktivní Taarabt, jeho další ránu však zastavil pohotový Begović! Ten samý hráč napřáhl i o chvíli později, tentokráte však branku nenašel. Domácí mohli po utkání děkovat Asmiru Begovičovi, který vytáhl i další skvělý pokus Granera! Závěr naopak patřil Potters, ránu střídajícího Kightlyho ale za svá záda César nepustil.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

remiza

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska už to musí přijít.....1:2

Reagovat
smazaný uživatel

a vono necekane zas nic neprislo

Reagovat
rickroll

Proč pořád tipujete výhru QPHaHaHa,jejich manažer má přece velmi vysoké ambice na to překonat rekord Derby....

Reagovat
smazaný uživatel

No mě se totiž QPR svojí hrou docela líbí a věřím, že ta série výher přijde

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele