13. kolo
24.11.2012 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Stoke udolal Fulham nejtěsnějším rozdílem.

Na Britannia Stadium nebyla k vidění žádná hitparáda šancí, ani spousta gólů. Dle očekávání padl jen jeden a ten nakonec Stoke stačil k vítězství 1:0 nad Fulhamem. Postaral se o něj Charlie Adam, který tak Potters vystřelil třetí výhru v sezoně.

První příležitost měl na hřišti Stoke Fulham, Karagounis střílel z nějakých dvaadvaceti metrů těsně vedle. Zajímavě pak vyhlížela i kolize Begoviće s Huthem. Přihrávku Etheringtona chtěli oba, ale nakonec míč putoval v poklidu do odkryté sítě - zachraňoval až vracející se Ryan Shawcross.

Více ze hry měli ale domácí. Hlavička Hutha ještě mířila vedle, Adamova teč z šestadvacáté minuty už ale našla cíl. Shottonův centr z pravé strany našel na zadní tyči Crouche, který přeskočil Senderose a jeho hlavička mířila přímo do cesty Adamovi, který usměrnil míč za Schwarzerova záda - 1:0.

Velká šance Stoke z šestatřicáté minuty mohla znamenat vedení svěřenců Tonyho Pulise už o dvě branky, to by ovšem musel Ryan Shawcross svoji hlavičku po Adamově rohu nasměrovat o kousek níž, takhle orazítkoval jen břevno.

Hrozba Potters ze standardek pokračovala i ve druhém dějství, Schwarzer musel vytáhnou dobrý zákrok proti Huthově hlavě z dalšího Adamova rohu. Největší šanci Fulhamu neproměnil Dimitar Berbatov, který přihrávku Dejagaha nezužitkoval v gól. Síť ještě v závěru rozvlnil domácí Kenwyne Jones, ale jeho radost překazil zdvihnutý praporek sudího.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
rickroll

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

ocekavam ze Stoke da rychly gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele