35. kolo
28.04.2013 14:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Reading a QPR se po bezbrankové remíze definitivně rozloučili s Premier League

Dlouho očekávané se tři kola před koncem sezóny stalo skutečností a vzájemná bodová dělba posílá Royals i Queen's Park Rangers minimálně na rok o patro níže. Vyřešit tak zbývá poslední sestupovou hádanku...

Londýnský celek nezačal, i přes posměšky domácích fandů (kvůli mohutným investicím, které vyšly kompletně vniveč), vůbec špatně a dokonce se mohl hned několikrát ujmout vedení, ovšem Jenas pálil zpoza vápna vysoko nad branku, zatímco Granero z volného přímého kopu orazítkoval pouze břevno domácí svatyně! Do třetice měl velkou možnost Bothroyd, avšak do prostoru tří tyčí nezamířil.

Čerstvý nováček tahal po celé první dějství za kratší konec a prakticky nebyl pro soupeřovu branku nebezpečný, výjimka přišla až těsně před odchodem na přestávku, kdy pozornost Greena vyzkoušel z dálky střílející McAnuff. Ještě předtím měl sice dobrou šanci Pogrebňak, jeho pokus ale zastavil pohotový Bosingwa a z nadějně vyhlížející akce tak nic nebezpečného nevzešlo.

Tempo hry se po obrátce přece jen zvýšilo a rozhodně se bylo na co koukat. McAnuff oslovil ruského kanonýra, tomu se však nepodařilo nalézt prostor ohraničený třemi tyčemi. Pogrebňak tak asi nejlépe dokumentoval rozpoložení RFC, kterému se už deset (!) zápasů nepodařilo naplno bodovat a není se tak čemu divit, že se po loňských oslavách pakuje zpátky do League Championship. Alespoň malou náplast mohli domácím přinést střídající Le Fondre a Morrison, druhý jmenovaný však hlavou na Greena recept nenašel! Těsně před koncem neuspěl pro změnu Bothroyd.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:5

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci rýpat, ale myslím, že Redknapp ten cíl zachránit se a vyhrát FA cup už nejspíš nesplní ... Dneska 0:2 a 100% jistý sestup Readingu

Reagovat
smazaný uživatel

remíza ... která může pro oba aktéry vyústit v sestup, pakliže Aston Villa v pondělí uhraje alespoň bod se Sunderlandem. To máte napsaný trochu špatně, už ted remíza vyústila v sestup obou!

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by AV prohrála všechny zápasy, a QPR nebo Reading všechny vyhráli, mohl by je ještě jeden z těchto týmů přeskočit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč je tu teda napsáno, že sestupují?

Reagovat
smazaný uživatel

Přeskočit možná mohl, ale stejně wigan hraje na ville takže když by přeskočili villu stejně by sestoupili!

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

jo sry, už to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

je to špatně napsaný!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele