11. kolo
10.11.2012 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Norwich registruje další nulu, Reading další ztrátu

Fanoušci Norwich nevěří vlastním očím: jejich tým se snad stává přeborníkem na udržení čistého konta. Pod Paulem Lambertem mohl Ruddy na nulu předem zapomínat, teď se jí dočkal hned potřetí ve čtyřech kolech. Celý Norwich už ale pro změnu nezvládl dovést utkání do vítězného konce, tentokrát mlčely obě útočné vozby.

Zejména z pohledu domácího Readingu samozřejmě nejde o upokojivý výsledek. Royals sice prvně neinkasovali, zároveň ale výjimečně selhali vepředu a hlavně - stále čekají na debutový triumf mezi elitou. Nyní mají po deseti kolech šest remíz.

Zápas byl po celou dobu veden v jednom a tom samém duchu či přesvědčení: Reading křečovitě usiloval o vedení, zatímco Canaries se pokoušeli ho nachytat svými brejky. Výsledkem byla především takřka nijaká práce obou golmanů. Ruddy ještě hned zkraje musel zasahovat proti dalekonosné pumelici McClearyho, jindy už ale Gorkšs hlavičkou minul a stejně si vedl i na druhé straně Snodgrass.

Royals měly významně nakopnout alespoň příchody Kebeho s Pogrebňakem, ani tito dva borci však herní úroveň výrazně nepozvedli. To spíš mohl skórovat stoper Morrison, který se dostal k hlavičkovanému projektilu po standardce, nebo McAnuff, jenž si seběhl do středu pole a odtamtud přestřelil. Za Norwich už do závěrečného hvizdu stihl promluvit akorát neseřízený Holt.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

5:3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

x2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 / 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Jinač nechápu autora...píše, že Turner a Garrido jsou zranění, ale v předpokládaných sestavách jsou napsaný :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele