34. kolo
20.04.2013 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

QPR míří do Championship, prohrál i se zoufalým Stoke City

Do včerejška platilo: Rok 2013 - 5 bodů. Bilance Stoke City skutečně "brala dech". Jenže dnešek ukázal, že největším zoufalcem Premier League je přeci jen o nějakou tu metrážní jednotku londýnský Queen’s Park Rangers. Mise Harryho Redknappa se tak dá po domácí prohře 0:2 na 99 procent považovat za neúspěšnou.

Už v pondělí můžou QPR i Reading s definitivou zaměřit svoje cíle na příští sezonu v Championship. Podaří-li se Aston Ville zvítězit na Old Trafford, bude jejich osud zpečetěn. Jestli ne, budeme si zkrátka muset na stoprocentní konec počkat ještě týden. Stoke City naproti tomu o něco uvolnil velký tlak, který na Britannia Stadium panoval po bídné sérii tohoto roku.

Byl to přitom Queen’s Park, kdo hrozil jako první. Adel Taarabt dvakrát pálil vedle, přičemž jednou doslova zazdil dva lépe postavené hráče. Potters se v úvodu trápili, gól jim málem věnoval Green, jenž Waltersovu střelu podivně vyrazil k velké úlevě domácích mimo branku. Lépe už si počínal proti ráně Crouche, která mířila do šibenice.

Potters udeřili krátce před přestávkou, když po rychlém útoku obešel Jerome Sambu, našel ve vápně Petera Crouche, jenž neměl se zakončením do poloprázdné brány potíž - 0:1. Sám Samba nicméně mohl stav srovnat, jehož střela jen těsně minula Begovićovu svatyni.

Po změně stran byl blízko branky i nejpotentnější střelec Rangers posledních týdnů Loic Rémy, ale Begović si s jeho ránou poradil. Definitivní rozhodnutí utkání přinesla penaltová situace. Po Huthově hlavičce do tyče stáhl k zemi dobíhajícího Crouche Hill a Chris Foy ukázal na puntík. Z něj se nemýlil Jonathan Walters a uzavřel na konečných 0:2.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

QPR musite mam vas na tikete

Reagovat
smazaný uživatel

taky jsem je vsadil, navíc s handicapem 1:0 nepříjemné překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

QPR

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/allatok/questo02mo-bYE8wlmrYvFY8VYA?start=0.42

Atraktivní fotbal se špatným koncem pro QPR....no letní výprodeji se asi nevyhnou, hráči jako Taarabt, Rémy, Samba, Ben Haim a Mbia mají na víc než na druhou anglickou ligu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele