10. kolo
04.11.2012 14:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Nedočkal se ani jeden. QPR s Readingem remizovalo 1:1

Reading s QPR budou i po tomto kole nadále vězněni v sestupové zóně. Obě mužstva, která už jako jediná čekají na premiérový zářez v sezoně, se totiž rozešla smírně - a tak QPR marně pokračuje v rekonstrukci se čtyřmi body po 10 utkáních. Majitel klubu Tony Fernandes nicméně v zápasovém magazínu opětovně vyjádřil Hughesovi důvěru, ten se tedy i přes nejhorší start od roku 1968 zřejmě nemusí ničeho bát.

První poločas už na první pohled charakterizovaly dvě věci: nezměrná Taarabtova (střelecká) aktivita a efektivita Readingu. Ten fakticky za celý zápas Júlia Césara neprověřil, střílel maximálně do protihráčů či vedle, i přesto ale branky dosáhl. Naproti tomu Maročan do přestávky vypálil hned čtyřikrát (dvakrát mimo, dvakrát slabě do cílového prostoru), aby po přestávce jakoby návdavkem spálil dvě tutovky.

Gól Royals se zrodil poměrně brzy a takříkajíc z ničeho. V 16. minutě Morrison po rohu na druhý pokus přeci jen vykouzlil hlavičkovaný projektil, který přistál dokonce na břevně, a Gorkss už z dorážky dokázal to, co Morrison nikoliv. Jemná teč udělala z jeho střely horkou bramboru, která následně proklouzla škvírou mezi oběma Césarovýma rukama.

Jestliže Taarabtova snaha byla dnes krajně neúčinná, Granero coby exekutor přímých kopů na tom byl o něco lépe. Především si hned skrze svůj první takový pokus na McCarthym vynutil něco, co by Angličan z fleku pojmenoval jako "wondersave". Mladý brankář neuvěřitelným skokem do levé šibenice vytáhl na břevno vpravdě velmi zdařilý pokus španělského záložníka. QPR dlouho nebylo takhle blízko úderu.

Teprve počínaje 55. minutou QPR začalo pomalu tlačit a vrcholem zvýšené snahy mohla být penalta po lehkém stažení Mackieho, potažmo Hoilettův průnik z levé strany - ani jedno ale nedopadlo. A tak se Rangers dočkali až v 67. minutě, když Bosingwa s citem odcentroval na malé vápno, před Cissém se jen naprázdno proletěl jeden z obránců ve žlutém a dosud zbytečný Francouz si jedním dotykem s balonem hravě připravil gólovou pozici.

Royals se mezitím celkem slušně prosazovali po levé McAnuffově straně, jednu takovou akci zakončil Roberts jen do dobře postaveného Ferdinanda. Tempo zápasu bylo v tu chvíli v nejvyšším bodě odpoledne a za těchto okolností se skóre mělo znovu měnit minimálně v 84. minutě. Tehdy Zamora rozjel pěkný protiútok QPR, v jehož koncovce udělal Taarabt vlastně vše nejlíp, jak mohl; to jen McCarthy opět čaroval. Maročanův pokus bystře vykopl pravačkou.

Záhy už Taarabt raději sám od sebe minul, a když ani Cissé či Kébé v hektickém závěru se svou enormní snahou nepochodili, zápas si to pragmaticky vzato namířil za nejhorším možným výsledkem. Takto totiž rovnou obě strany prodloužily svou neschopnost vyhrát ligové utkání. QPR je přitom v o něco horší pozici, jelikož má o odehraný zápas více než jeho dnešní sok.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1....tohle nesmí skončit remízou...

Reagovat
smazaný uživatel

0:

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Súboj dvoch najhorích tímov PL, tipujem tesnú výhru domácich 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

*najhorších

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 - QPR doma zaboduje naplno a hráčom zápasu bude Adel Taarabt

Reagovat
smazaný uživatel

Po tej nevydarenej prestrelke v náš neprospech dúfam že sa konečne naštartuje cesta za víťazstvom, pretože s dosavadnými výsledkami niesom moc spokojný. Verím tomu že máme na to aby sme tie špiny z QPR dostali tam, kam patria do druhej ligy 1:2 pre Reading Podme do toho

Reagovat
rickroll

Pojdte Reading,pošlete QPHaHaHa společně s Ambition Hughesem tam kam patří!

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

toto bude dvojka, kedze povodne som chcel dat 1

Reagovat
smazaný uživatel

3.1

Reagovat
diastan

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/querea11mo-XVhHVCg7ybZjn9o8

Zajímavé, proti slabším klubům bylo vždy QPR lepší, ale k ničemu to nevede, škoda...ale očekávám v dalších kolech sázku na jistotu a co nejdřív výhru QPR....a to s větším kurzem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele