17. kolo
15.12.2012 16:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Je po „legraci“. QPR v sedmnáctém utkání konečně zvítězilo

Volejte sláva a tři dny se radujte. Série, která se zdála býti téměř nekonečnou, se přeci jen dostala ke svému konci. Queen’s Park Rangers, do dneška jediný celek, u jehož vítězného konta svítila nula, v miniderby západního Londýna udolal díky dvěma gólům Adela Taarabta Fulham 2:1.

Stoprocentní šanci měli domácí už v šesté minutě, za což výrazně vděčí obránci Fulhamu Riisemu. Cissého ekvilibristická patička se stala norskému hráči snadnou kořistí, jenže jeho zpětný pas na Schwarzera uzmul Jamie Mackie a šel sám na bránu. Tyč však minul o pár centimetrů a skóre zůstalo neměnné.

Na každé straně se v první půli urodil ještě jeden náznak příležitosti, jenže ani Taarabtova kolmice na Wrighta-Phillipse, ani lehké zaváhání gólmana QPR Greena, jež mohl potrestat Berbatov, se nedočkaly uspokojení v podobě gólu.

Až ve druhé půli padaly branky. Šest minut po změně stran se o otevření skóre postaral Adel Taarabt, který se chopil míče kousek za půlící čárou, doběhl s ním do vzdálenosti nějakých pětadvaceti metrů od brány Fulhamu a vypálil. Jeho nezcela povedená rána byla tečována Hangelandem, díky čemuž nakonec doputovala do sítě nešťastného Schwarzera - 1:0.

Druhý gól marockého záložníka už byl z o poznání jiné kaše. V jednom se však shodoval, Taarabt se opět chopil míče v okolí půlící čáry a namířil si to k bráně. Tentokrát ovšem při běhu obešel několik protihráčů a sólo zakončil dokonalou skrytou střelou šajtlí na zadní tyč - 2:0.

Fulham se snížení dočkal až v závěru zápasu, když také krásně zpoza vápna napřáhl Mladen Petrič, jeho ránu lehce tečoval blokující Faurlín a i kvůli tomu nakonec míč zapadl za tyč mimo dosah skákajícího Greena - 2:1. Hrdinství Cottagers tím však skončilo a mohli být ještě rádi za prohru o jeden gól. Centr Traorého a výborná hlavička Cissého nerozvlnila síť jen díky skvělému zákroku Schwarzera.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 QPR zas nevyhra

Reagovat
diastan

Na 17. pokus už to vyjde 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
vanGomm

Tip 1.QPR už jsou na řadě jenou to stejně příjde,tak proč ne zrovna teď?Ostatně při pohledu na vypsané kurzy už s tím začínají tak trochu počítat i bookmakeři.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

Wow!!!ja bejt prezident v anglii tak vyhlasim statni svatek dne 15.12-Den kdy Q.P.R. vyhral ligovy zapas.

Reagovat
rickroll

Prezident v Anglii

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

qpr

Reagovat
rickroll

Proč musí zrovna proti QPR,v DERBY,přijít snad ten nejhorší výkon FFC za posledních X let....

ratings:

Schwarzer 5.5

Riise 2.5

Hangeland 3.5

Hughes 4

Riether 4.5

Baird 0

Sidwell 2.5

Richardson 1

Duff 5

Rodallega 3

Berbatov 4

Subs:

Kelly 4

Dejagah 4

Petric 6.5

Nechápu,absolutně nechápu....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele