32. kolo
06.04.2013 16:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Norwich se Swansea udržely průměr vzájemných zápasů nad pěti góly

Pravidlo o enormní gólovosti vzájemných bitev Norwiche a Swansea nebylo porušeno ani v období solidní krize obou mužstev. Co už však porušeno bylo, je výherní šňůra Canaries v těchto zápasech. Tentokrát se totiž narodila remíza 2:2, která tedy alespoň zachovala norwichskou neporazitelnost s tímto soupeřem v rámci elitní soutěže.

Opět to byla zábava, zprvu hlavně díky Swansea. Za něj okamžitě promluvil Luke Moore, když z minimálního volného prostoru na hraně šestnáctky vykouzlil první projektil mířící na Marka Bunna. Ten se vrátil po inkasování červené karty, a na place vydržel jenom něco přes čtvrthodinu. Pak sice nebyl vyloučen, místo toho si ale poranil třísla - a do branky tedy znovu musel Lee Camp. Již za jeho přítomnosti si pak Norwich vytvořil svou největší šanci úvodní části, když se Snodgrass prohnal po levé straně hrací plochy a nechal Turnera zpackat halfvolej z ideální pozice.

Mimo téhle příležitosti Kanárků to ale byly labutě, kdo ovládal statistiku držení míče a byl blíže vedení. Toho potom konečně nabyl ve 35. minutě, jakmile spolupráce tria Dyer-Chico-De Guzmán dala vzniknout již 21. Michuově trefě v této sezoně. Hned vzápětí sám Dyer spálil tutovku a fanoušci Norwiche, kteří v předešlých pěti kolech hned čtyřikrát přihlíželi neuspokojivé remíze, opět nemohli být spokojeni.

To se ovšem brzy změnilo. Dyerovu rozhazovačnost totiž okamžitě ztrestal Snodgrass, jenž nikým nehlídán odpálil do sítě centr Elliotta Bennetta, aby stejný fotbalista skrze přímý kop způsobil osudový zmatek ve vápně soupeře také po obrátce. Tentokrát už Turner na halfvoleji nezaváhal. V těchto okamžicích zase působili mnohem hladověji domácí, jenže ani jim takový popis reality nebyl nic platný. Čtvrthodinu před koncem totiž zblízka vyrovnal Moore a později mohlo být ještě hůř, kdyby Michu trestuhodně nepřestřelil ve vyložené šanci doopravdy pár vteřin před závěrečným hvizdem.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.metacafe.com/watch/10234249/normo/

Swansea už postrádá takovou tu jednoduchost ze začátku sezony, momentálně jsou jejich výkony dost křečovité, škoda, v Evropské lize bych je viděl rád.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele