32. kolo
07.04.2013 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Newcastle se znovu mohl spolehnout na opozdilce Cissého

Povedlo se mu to v říjnu proti WBA, v březnu proti Stoku, respektive Anži, a nyní na stejném hřišti také v konfrontaci s Fulhamem. Zkrátka a dobře, Papiss Cissé zase rozhodl o výhře Newcastlu v poslední minutě (či ještě později)...

Ano, stává se z toho pomalu velká klasika - však jsme si právě představili celou třetinu Senegalcova letošního gólového přídělu. Ale to NUFC nebude moc zajímat, hlavní je pro něj o něco přívětivější pozice v záchranářských bojích.

Do samotného duelu odstartovali lépe hosté, když se málem ujal kroucený projektil Berbatova. Straky se naproti tomu dlouho ne a ne dostat do správného zápasového rytmu, což jim jedině zkomplikovalo další zranění pro Santona. Postupem času nicméně osvědčené 4-4-2 s Gouffranem a Cissém vepředu začalo nést ovoce. To se zatím do přestávky projevilo v podobě dvou Cissého šancí.

Teprve po změně stran začali Magpies pracovat na pořádné dominanci vyjádřené dlouhými pasážemi strávenými výhradně na protivníkově polovině. Anita se také brzy prosadil ke střele, která byla odkloněna na břevno, a Cissého později v jiné tutovce zradil první kontakt s balonem. Když záhy Gouffran podruhé nastřelil brankovou konstrukci, dožadoval se Newcastle zpětně pokutového kopu.

V tu chvíli začínalo být jasné, že vítězná branka Newcastlu začíná být docela dobře otázkou času. Ovšem jakého moře času! Mezitím si ještě Berbatov vynutil perfektní zákrok na Krulovi a Cissé nepochodil s dalším, tentokrát hlavičkovaným pokusem - teprve ve třetí minutě nastavení to konečně prasklo, jakmile se senegalský forvard dostal k dorážce Cabayeho rány.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
NuFc23

toto uz fakt musime, 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1(Cisse - Berbs)

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Devil

Důležitý 3 body musí zůstat na severu Anglie!

Newcastle Go!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Sotuen

x

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Domácí se štestím ....

Reagovat
kissak

prej se štěstím, vždyť byli celý zápas lepší

Reagovat
smazaný uživatel

http://rutube.ru/video/230126dea5097e039b4b13d7f09ad974/

Newcastle celou dobou tahali za delší konec, můžou být rádí, že toho Cissého mají, sice až na konci dává góly, ale velmi důležitý

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele