37. kolo
12.05.2013 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Ferguson i Scholes se s Old Trafford loučí upracovanou výhrou

Rozlučka se nakonec vyvedla. Poslední domácí gól ManUtd ve Fergusonově kariéře vstřelil symbolicky jeho velký chráněnec a dosud zřejmě nejdražší posila United ve Skotově éře, Rio Ferdinand. Přítomní fanoušci, kteří po závěrečném hvizdu oslavili titul, odcházejícího manažera i legendárního Paula Scholese, se ovšem na tuto vítěznou trefu pořádně načekali.

Mistrovská atmosféra pochopitelně vládla napříč celým průběhem zápasu, který měl jinak ke stoprocentní zábavě celkem daleko. Ve velkém stylu každopádně začal alespoň Hernández, jenž po Van Persieho pasu chytře zakončoval pouze do břevna, či Paul Scholes, který se dral kupředu stejně jako ve svých začátcích.

Vzhledem k ne tak atraktivnímu prvopoločasovému dění tak ani nebylo moc velkým překvapením, že úvodní branka nepředstavovala žádnou nádheru. Van Persie ve skutečnosti zbabral standardní situaci, ovšem nerozhodný Williams nakonec přece jen dovolil Chicharitovi hladce zavěsit. Samotné Swansea do přestávky de facto nezahrozilo, což se ale změnilo hned po obrátce - skrze vyrovnávací gól. Ten opět vzešel z neuhlazené standardní situace; ve zmatku se nejlépe orientoval zabiják Michu.

Situace mohla pro pomalu slavící United nabýt ještě černějšího odstínu, kdyby vzápětí Ferdinand nepřinutil Routledge ke spálení solidní šance. Takhle nakonec pohádka dobře dopadla: po Persieho rohu se zas a znovu k balonu nějakou dobu nikdo neměl, až přišel Ferdinand a bez přípravy jej zatloukl do sítě. To se psala 87. minuta.

Autor: Tomáš Daníček / guardian.co.uk

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
Devil

4:1

Reagovat
PePiG7

3-1 RvP,Rooney,Chicha-Michu

Reagovat
smazaný uživatel

dobra prace ale kde je zabijak Rooney????

Reagovat
smazaný uživatel

http://rutube.ru/video/5eaf337d996faf0d791f5ea17562b3be/

Tam mají alespoň pořádnou trofej pro mistra, ta v Německu je hrozná, vypadala jako jeden z kanálů co dennodenně vyrábím v práci

Reagovat
smazaný uživatel

jojo to je fakt ten nemeckej tytul je hnusnej

Reagovat
smazaný uživatel

Hezky zakonceni doma pro Alexe, Ferdinand mu vykopnul pred koncem vyhru a vlastne i sam sobe dal po dlouhy dobe gola ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele