4. kolo
15.09.2012 16:00 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Berbatov v premiéře vystřelil Fulhamu výhru nad West Bromem

Premiéru z říše snů prožil ve své premiéře v dresu Chalupářů Dimitar Berbatov, jenž se během prvního poločasu uvedl dvěma brankami a položil tím základ k pozdějšímu vítězství. WBA tak může rázem zapomenout na nejlepší start do sezóny v historii klubu.

Martin Jol při podpisu smlouvy s bulharským ostrostřelcem prohlásil, že jde o největší posilu v historii Fulhamu a sám bulharský kanonýr mu tato slova okamžitě štědře vrátil... Berbatov byl ústřední postavou ofenzivy Cottagers a těžil především z výborných průniků Alexe Kacaniklice, jenž pro bývalého bulharského reprezentanta vytvářel potřebné prostory. Čerstvý švédský reprezentant po půlhodině hry obešel Billy Jonese a přesným pasem oslovil Berbatova, jenž parádní ranou z patnácti metrů otevřel skóre - 1:0.

Pravý krajní obránce pak svůj výkon korunoval zbytečným a především pozdě příchozím zákrokem na dravého křídelníka a pískal se pokutový kop. Balón si suverénně vzal do rukou bývalý kanonýr ManUtd a zkušeně zavěsil - 2:0. To už však hosté hráli bez vyloučeného Odemwingieho, jenž musel předčasně z trávníku po zbytečném zákroku zezadu na Riethera. Sudí East tímto rozhodnutím postavil Albion do neřešitelné situace...

Steve Clark se přesto nevzdával a poslal na hřiště vyloženě ofenzivně laděné Brunta a zejména Lukakua, kteří se měli pokusit o nemožné. Belgický útočník však o sobě dával po svém příchodu hlasitě vědět a Schwarzer měl okamžitě o zábavu postaráno, nicméně převaha jednoho hráče v poli se musela dřív nebo později projevit: Foster musel hned dvakrát likvidovat ránu Duffa a potom ještě pokus Berbatova. Bezmocný už však byl proti Sidwellovi, jenž využil odraženého míče po Rodallegově hlavičce do břevna - 3:0.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (10)

Přidat komentář
Devil

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Gunner14

1-1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham by potřeboval vyhrát, moc bych mu to přál. 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele