27. kolo
03.03.2012 16:00 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Swansea udrželo nulu i venku. Wiganu se mírně přitížilo

Wigan je v čím dál hustší kaši. Tentokrát nezvládl domácí souboj s nováčkem ze Swansea, který mu jednak zasadil dvě krásné rány skrze Sigurdssona, jednak mu opět nedovolil skórovat. Wigan takto zůstává na dně tabulky, pořád ale na záchranu ztrácí poměrně zanedbatelné dva body.

Vůbec nejvýznamnější okamžiky zápasu se přitom odehrávaly na přelomu obou poločasů - právě tady se o všem rozhodovalo. Nejprve pět minut před pauzou nadělal před Al Habsim nepořádek Sinclair a McCarthy odvracel míč až z brankové čáry. Ještě v nastavení úvodní části se nicméně hostujícímu celku povedlo odpor soupeře zlomit: ačkoliv Caulkerův dlouhý nákop sám o sobě nebudil příliš pozornosti, v kombinaci s následným váháním a nedůrazem Latics udělal krásnou branku Sigurdssona. Ten měl dostatek času k přendání míče na silnější levačku a vymetení šibenice.

Krátce po přestávce potom bylo hotovo. V 54. minutě sudí Marriner odpískal faul Mosese na Dyera, který potrestal opět Sigurdsson prostřednictvím své specializace. Al Habsi zůstal nehybný. A Swans pak duel zvládali kontrolovat i poté, co byl shodou okolností zrovna Dyer vyloučen za nevybíravý zákrok na Gómezovo koleno. Wigan se ostatně ke zlepšení domácího střeleckého výkazu (ubohých 11 branek) přiblížil tak maximálně dvakrát: jednou když Di Santovy nůžky trefily Brittona, podruhé když si Vorm poradil s volejem Rodallegy.

Autor: Tomáš Daníček / guardian.co.uk

Komentáře (6)

Přidat komentář
Devil

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan v posledních zápasech slušně zabral a ikdyž těď ho čeká "Swanselona" tak stejně(podle mě)dokáže vyhrát a ukázat tak,že na záchranu má.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

1-3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele