1. kolo
13.08.2011 16:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan Athletic - Norwich City 1:1

Wigan doma v prvním kole nedokázal porazit nováčka Premier League, s Norwichem remizoval 1:1. Latics se dostali do vedení po dvaceti minutách, když se z penalty prosadil Watson, jenže Norwich ještě do poločasu dokázal vyrovnat zásluhou Hoolahana a další branka již nepadla.

Domácí začali lépe, Canaries úvod zápasu nechytli a těžko se dostávali do hry. Skóre mohl otevřít Boyce, to by však musel hlavou alespoň trefit branku. V deváté minutě našel Watson ideálním centrem Di Santa, jeho hlavičku ovšem dokázal zblokovat Martin.

V jednadvacáté minutě srazil v pokutovém území De Laet Di Santa a Latics dostali příležitost rozehrávky pokutového kopu. Odpovědnost na sebe vzal Ben Watson a překonal Ruddyho v bráně Norwiche. Po půlhodině hry ještě mohl navýšit vedení domácích Moses, ve velké šanci ale selhal.

Poslední čtvrthodina první půle už patřila hostujícímu celku, který převzal iniciativu a vytvořil si převahu. Holtova čistá gólová příležitost ještě v síti neskončila, ale po střele Hoolahana z poslední minuty úvodního dějství už se Canaries dočkali zaslouženého vyrovnání.

Do druhého poločasu oba týmy nastoupily aktivně a hned první tři minuty přinesly dvě tutovky, nejprve pálil Holt těsně nad, poté hlavičkoval Di Santo vedle pravé tyče. Po příchodu Huga Rodallegy se hra Wiganu zlepšila a najednou domácí zase svého soupeře přehrávali, z toho plynul i zvýšený počet brankových možností. Jenže Rodallegu vychytal Ruddy, proti Sammonově ráně zasahovat vůbec nemusel.

Strhnout vedení na stranu Latics mohl pět minut před koncem Ben Watson, jenže trefil jen tyč, a tak si Norwich veze z DW Stadium cenný bod. Wigan se oproti minulému ročníku zlepšil, před rokem totiž podlehl v prvním kole nováčkovi z Blackpoolu 0:4, přesto s dnešním výsledkem spokojen být nemůže.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Wigan se opět střetává s nováčkem soutěže a opět doma.Těžko se dá čekat prohra 0:4 jako minule od Blackpoolu,ale remíza by mohla být.Norwich vypadal ve 2.lize velice slibně.Zvlášť venku...

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam že Wigan sa v tejto sezóne zachráni

tip: 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Devil

0:1

Reagovat
paver

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan urcite nepodcení soupeře jako minulou sezonu ale Norwich ho proste přehraje takže 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:3 ... ať se diváci baví

Reagovat
EL Gringo

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

dobře ty

Reagovat
smazaný uživatel

Tip mi vyšel,ale škoda Wiganu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele