12. kolo
19.11.2011 16:00 CET
3 : 3
(2:1)
Stadión:
JJB Stadium, Wigan

Reportáž

Wigan nedokázal porazit ani oslabené Rovers, zůstává tak na chvostu

V souboji dvou posledních celků byl k vidění nečekaně ofenzivní fotbal. Blíže ke kýženým třem bodům měli přece jen domácí, kteří hráli téměř celý druhý poločas v početní převaze, v nastaveném čase ale o cennou výhru přišli. Latics tak zůstávají o bod za svým dnešním soupeřem na poslední příčce.

Na DW Stadium se začalo pěkně zostra. Hned ve druhé minutě našel N'Zonzi nabíhajícího Yakubua, a ten otevřel skóre - 0:1. Neuběhlo však ani pět minut a začínalo se opět od nuly. Z dálky se do míče opřel Gómez a parádní ranou překonal Robinsona - 1:1. Ofenzivní fotbal z obou stran byl k vidění i nadále. Volný přímý kop rozehrál tradiční exekutor Pedersen, povedenou ránu ale zastavila branková konstrukce domácí svatyně.

Byli to ovšem Latics, kdo začal získávat postupem času navrch. Netrvalo dlouho a domácí se přece jen ujali vedení. Po rohovém kopu Sammona se k míči dostal Caldwell a pohotovou hlavičkou napnul síť za Robinsonem podruhé - 2:1. A pro Wigan mohlo být ještě lépe. Sammon se tlačil do pokutového území, místo střely ještě míč posunul lépe postavenému Mosesovi, ten ovšem v ideální pozici branku přestřelil.

Po obrátce se ani hosté nestačili vzpamatovat a už museli jít do deseti. Dunn předvedl další zbytečný zákrok a po druhé žluté kartě musel hřiště opustit. Místo toho, aby se však domácí do soupeře zakousli a pokusili se utkání rozhodnout, tak nečekaně udeřilo na druhé straně. Yakubu přesně našel ve vápně Hoiletta, a ten hlavou srovnal na 2:2. Inkasovaná branka Wigan evidentně srazila do kolen, další branku mohl přidat sám Yakubu, v tísni ovšem již nedokázal zakončit.

Naději mohl dát fanouškům Rodallega, jenž tečoval ránu Jonese, ovšem ke smůle Latics pouze do místa, kde byl připraven Robinson. Kýžené vedoucí branky ale Wigan nakonec přece jen dosáhl. Psala se 87. minuta, Diamé zpracoval balón pro Crusata, jenž pohotovou střelou k tyči přesně zakončil - 3:2. Radost však domácím dlouho nevydržela. V nastaveném čase vyběhl spoluhráčům pomoct i Robinson, který byl paradoxně faulován Jonesem a sudí Marriner nařídil pokutový kop. K němu se postavil Yakubu a svou druhou brankou srovnal na konečných 3:3.

Autor: Jiří Vojík / bbc.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
Devil

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Wigan

Reagovat
smazaný uživatel

Wigan musí vyhrát,jinak to s ním bude vypadat ještě hůř(to už snad ani nejde).Tip,vítězství domácích o gol.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
paver

Strašně moc budu fandit Blackburnu a doufám že už konečně zvítězí. Na hřišti Wiganu to bude ale velmi těžké. tip: těsná výhra Blackburnu 1:0 nebo 2:1

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-2

Reagovat
smazaný uživatel

tomu se řiká smůla dostat 98. minutě gol na 3:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele